Betegség miatt hízhatott meg Friderikusz Sándor

Forrás: MTI/Földi Imre -
betegség hízás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az utóbbi időben felszaladt néhány plusz kiló Friderikusz Sándorra. Most az a hír járja, hogy betegség állhat a hízás mögött.

Friderikusz Sándor márciusban hagyta el a Music FM-et, azóta csak keveset lehet róla hallani. Nyáron egy könyvbemutatón látták, ahol igencsak ki volt kerekedve. A műsorvezető egyik barátjának, Szilágyi Jánosnak beszélt arról, hogy hízása mögött esetleg egy betegség állhat. Hogy pontosan milyen problémáról van szó, azt nem árulta el.

Nem mondom, van bennem némi lustaság is, de e tekintetben nem vagyok teljesen egészséges. Ezért is gurulok be, amikor valaki odalép hozzám, és megjegyzést tesz arra, hogy felszedtem pár kilót. Eszement bunkóságnak tartom az ilyesmit, mert honnan tudja az illető, milyen baj és küzdelem áll a jelenlegi látvány mögött?” – idézi Szilágyi szavait a Bors.

Friderikusz Sándor betegség miatt hízhatott meg Forrás: MTI/Földi Imre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.