Így él most a férfi, akinek 25 éve levágta a felesége a péniszét

Forrás: Getty Images/Consolidated News Pictures -
pénisz levágott pénisz bíróság kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Őszintén vallott az életéről az a férfi, akinek 25 évvel ezelőtt a felesége levágta a péniszét.

John Wayne Bobbittnek 1993-ban változott meg teljesen az élete: felesége egyik éjszaka levágta a péniszét. A férfi most az ABC műsorában vallott arról a bizonyos napról, valamint arról, hogyan is él most.

Bobbitt 25 évvel ezelőtt arra ébredt, hogy ömlik belőle a vér. A felesége, Lorena egy hirtelen mozdulattal levágta a péniszét, magával vitte a testrészt, és a semmi közepén kidobta az autójából. A férfi, elmondása szerint, miután rájött, mi történt, megpróbált higgadt maradni, összeszorította a sebet, és gyorsan felhívta a barátját, hogy vigye be őt a kórházba.

Bent az orvosok először azt hitték, a csuklója sérült meg, de aztán rájöttek, hogy más testrészéből ömlik a vér...

John Wayne Bobbittnak visszavarrták a péniszét Forrás: Getty Images/Consolidated News Pictures

Szerencsére a rendőrök megtalálták a péniszt, jégre tették, és így az orvosoknak sikerült azt visszavarrniuk. Bobbit állítja, azóta a nemi szerve hibátlanul működik, még pornófilmekben is szerepelt vele.

A nő azt vallotta akkor, a férje bántalmazta őt, és hirtelen elmezavar következtében cselekedett. Végül 45 nap kezelést kapott egy elmegyógyintézetben. A férfi azóta sem érti, Lorena hogyan úszhatta meg ennyivel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.