Megcsípte egy pók a vegán nőt, visszatért a húsevésre

Forrás: commons.wikimedia.org -
betegség csípés hús pók étrend vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kempingezésnél csípte meg egy pók a vegán életmódot követő nőt. Egy húsevő baktérium támadta meg a testét, amely ellen a húsevéssel vette fel a harcot.

Kempingezni indult barátaival Sylwia Tabor. Miután kiütései lettek, orvoshoz fordult. Kiderült, hogy egy húsevő baktérium támadta meg a testét, a keletkezett sebeket egy 3 órás műtét során kellett eltávolítani.

Egy pók csípte meg a nőt (Képünk illusztráció) Forrás: commons.wikimedia.org

A The Sun cikke szerint rengeteg antibiotikumot kellett szednie a műtét után, majd a szervezete legyengült, rendszeres hasmenéssel küzdött, és a kiütései is visszatértek. Egy barátja azt javasolta neki, hogy kezdjen el húst enni, hogy egy kicsit több fehérjét juttasson a szervezetébe.

Tabor azt állítja, hogy napi 1 kiló húst eszik, amelyet csak sóval ízesít. A kiütései eltűntek és energikusabbnak érzi magát.

Nem tudják megműteni a 295 kilós rákos nőt, amíg le nem fogyhttp://www.life.hu/drlife/20190104-nem-tudjak-megmuteni-a-295-kilos-rakos-not-mig-le-nem-fogy.htmlTestsúlya miatt nem tudják megműteni azt a nőt, aki 295 kilót nyom. Dr. LifeOrigoRokonai elárulták, Michael Schumacher képes az érzelmei kinyilvánításárahttp://www.life.hu/drlife/20190104-rokonai-elarultak-michael-schumacher-kepes-az-erzelmei-kinyilvanitasara.htmlMichael Schumacher rokonai nyilatkoztak a pilóta állapotáról. Elárulták, a legenda képes az érzelmeinek kinyilvánítására. Dr. Life--Kificamodott Fodor Rajmund ujja az Exatlon Hungary forgatásánhttp://www.life.hu/drlife/20190103-kificamodott-fodor-rajmund-ujja-az-exatlon-hungary-forgatasan.htmlKificamította egyik ujját Fodor Rajmund az Exatlon Hungary első játéknapján. Dr. Life--Alaposan szétszabták Madonna fenekét a plasztikai sebészek - Videóhttp://www.life.hu/drlife/20190103-alaposan-szetszabtak-madonna-feneket-a-plasztikai-sebeszek.htmlNagyon elrontották Madonna legutóbbi plasztikai műtétjét a sebészek: a popkirálynő feneke nagyon furcsa formájúvá vált. Dr. Life--Olivia Newton-John reagált arra a pletykára, amelyek szerint haldoklikhttp://www.life.hu/drlife/20190103-olivia-newton-john-reagalt-arra-a-pletykara-miszerint-haldoklik.htmlA rákkal küzdő Olivia Newton-John a közösségi oldalán reagált azokra a pletykákra, amelyek szerint haldoklik. Dr. Life--Most választ kaphatunk: létezik az újraszületés?http://www.life.hu/drlife/20190102-most-valaszt-kaphatunk-letezik-az-ujra-szuletes.htmlAz embereket mindig is foglalkoztatta a kérdés, hogy mi történik velük a haláluk után. A keleti vallások hívei mélyen hisznek abban, hogy miután porhüvelyüket levetették, idővel más testben újraszületnek. A tudomány évszázadok óta próbálja feltárni az igazságot, hogy van-e élet a halál után, de a tudósok valójában még abban sem egyeztek meg, hogy maga a lélek létezik-e. Ugyanakkor a kutatók sok megdöbbentő esetet lejegyeztek, amelyek arra utalhatnak, hogy nem csak egyetlen életünk van. Íme, néhány nyom, ami nem hagyható figyelmen kívül. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.