Gyomorvérzés miatt kórházba került Maradona

Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics -
gyomorvérzés Diego Maradona kórház legenda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került Diego Maradona Buenos Airesben. A legenda egy rutinvizsgálat miatt látogatta meg az orvosát, ám kiderült, hogy gyomorvérzése van.

Maradona természetesen a kórházban maradt, a családja pedig közleményt adott ki - írja a 24.hu a Bleacher Report nyomán. Maradona lánya, Dalma arról tájékoztatott, hogy az apja jól van, hamarosan hazatérhet. Ez már meg is történt, magyar idő szerint szombat hajnalban haza is engedték.

Diego Maradona Forrás: MTI/EPA/Taccjana Zenkovics



Madonnához is eljutottak a pletykák: kommentálta a fenékhelyzetethttp://www.life.hu/sztarok/20190104-madonnahoz-is-eljutottak-a-pletykak-kommentalta-a-fenekhelyzetet.htmlFennforgás volt Madonna feneke körül, ugyanis felröppent a hír, esetleg kés alá feküdt. Most kommentálta a dolgot. TV + Sztárok--Sztárok, akik sok gyermeket vállaltak: David Beckhamék és Jamie Oliverék sem álltak meg kettőnélhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-sztarok-akik-sok-gyermeket-vallaltak-david-beckhamek-jamie-oliverek.htmlGordon Ramsay felesége nemrég jelentette be, hogy ismét várandós, az ötödik gyermeküket várják. De nem ők az első sztárpár, akik nagycsaládról álmodtak, és meg is valósították vágyukat. Jamie Oliver szintén öt gyermek büszke édesapja, és a hírek szerint Kim Kardashian és Kanye West is bővítik családjukat béranya segítségével. TV + SztárokOrigoKorda György ma ünnepli a 80. születésnapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-korda-gyorgy-ma-unnepli-80-szuletesnapjat.htmlAz ország Gyuri bácsija, azaz Korda György pénteken ünnepli a 80. születésnapját. Tavaly azt nyilatkozta, ez lesz az utolsó születésnapja, amit megünnepel. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍgy nézett ki Jason Momoa 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20190104-igy-nezett-ki-jason-momoa-20-evvel-ezelott.htmlJason Momoáért már 20 évvel ezelőtt is rajonghattak a hölgyek, ugyanis fiatalon is szívdöglesztő volt. TV + Sztárok--Lily Allen és kedvese, Daniel Lawrence szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20190104-lily-allen-es-kedvese-daniel-lawrence-szakitottak.htmlHárom év után szakított párjával, a DJ Daniel Lawrence-szel Lily Allen. Az énekesnő azt mondta: 15 éves kora óta először szingli. TV + SztárokAFPPresley Gerbert, Cindy Crawford fiát ittas vezetésért tartóztatták lehttp://www.life.hu/sztarok/20190104-presley-gerbert-cindy-crawford-fiat-ittas-vezetesert-tartoztattak-le.htmlAz újév első óráit börtönben töltötte Cindy Crawford fia, a szintén modell Presley Gerber. Ittas vezetésért kapták el. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.