Hét percig halott volt egy férfi, majd később festményeken ábrázolta túlvilági élményeit

halál festészet túlvilág kiállítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét percig halott volt, de az orvosok visszahozták az életbe azt a férfit, aki később festményeken elevenítette fel túlvilági élményeit.

Shiv Grewal hat évvel ezelőtt épp vacsorázott, amikor hirtelen szívrohamot kapott. Szerencsére ott volt a felesége, aki azonnal hívta a mentőket, ők pedig a helyszínen újraélesztették a férfit, aki 7 percig gyakorlatilag halott volt.

A kórházban sürgősségi műtétet hajtottak rajta végre és egy hónapig kómában feküdt.

Azóta sikerült felépülnie, de régi munkájával, a színészkedéssel fel kellett hagynia, beszéd- és koordinációs központja ugyanis olyan mértékben sérült, hogy ezt már nem folytathatta.

Elkezdett viszont festegetni és belevágott egy különleges projektbe: vászonra festette mindazt, amit akkor élt ét, amikor halott volt. A 61 éves férfi képeiből Londonban kiállítás is nyílt – számolt be róla a Mirror.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Open Studio quick glimpses during preparation. #art #interior design #sci-fi-art #peckhamfestival

shiv grewal (@artshivinder) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.