Dietz Guszti vallomása: függősége alatt többször is újra kellett éleszteni

Forrás: TV2 -
Laky Zsuzsi újraélesztés függőség drogfüggő Dietz Guszti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dietz Guszti elárulta, csaknem belehalt a drogfüggőségbe, többször is újra kellett őt éleszteni.

Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti korábban őszintén vallott a múltjáról: évekig heroinfüggő volt. Az egykori ketrecharcos most azt is elárulta, képtelen volt feldolgozni édesapja halálát, és ez vezetett oda, hogy a drog rabja lett.

Egy nap arra értem haza az iskolából, hogy apu eszméletét vesztve a földön fekszik. Rugdostam, ráncigáltam, ordítottam, hogy magához térjen, de semmi sem történt. Szívinfarktust kapott. Akkor, ott belőlem is eltávozott egy darab, és kezdetét vette egy másik élet. (...) Anyám csak éjszakánként jött haza, reggeltől estig dolgozott. Apa halála után a munkába menekült. Persze egy idő után neki is feltűnt, hogy rossz irányt vett az életem, de akkor már késő volt, se isten, se ember nem parancsolt nekem" – nyilatkozta a Ripostnak.

Dietz Guszti csaknem belehalt a függőségbe Forrás: TV2

Guszti a lapnak elmesélte, többször is újra kellett őt éleszteni, de ez sem tántorította el a drogoktól. Teljesen lefogyott, elvonóra került, de onnan is kirúgták. Végül egy pártfogó felügyelőnek sikerült őt egy év alatt leszoktatnia.

Szexi harcművész szépségétől olvadozik az internethttp://www.life.hu/sztarok/20190113-szexi-harcmuvesz-szepsegetol-olvadozik-az-internet.htmlA világ egyik legdurvább sportját végzi, mégis szívesen mutatja meg szexi, nőies oldalát az Instagramon Valerie Loureda. TV + SztárokOrigoCsaknem egymásnak esett az Exatlon Hungary két játékosahttp://www.life.hu/sztarok/20190113-csaknem-egymasnak-esett-az-exatlon-hungary-ket-jatekosa.htmlCsaknem egymásnak esett az Exatlon Hungary két játékosa. TV + SztárokOrigoTitokban házasodott össze L.L. Junior és szerelme, Kinga: a szülők sem tudtak az esküvőrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190114-titokban-hazasodott-ossze-ll-junior-es-szerelme-kinga-a-szulok-sem-tudtak-az-eskuvorol.htmlL.L. Junior feleségül vette szerelmét a legnagyobb titokban: senki nem tudott az esküvőről. TV + SztárokOrigoValóVilág: Adri lett a kiválasztotthttp://www.life.hu/sztarok/20190114-valovilag-adri-lett-a-kivalasztott-parbaj.htmlA ValóVilág kiválasztásán döntetlen lett az állás, így Lacikának kellett döntenie arról, ki menjen ki párbajozni: Roli vagy Adri. Végül a lányra került a zöld kendő. TV + SztárokOrigoÁllítják: Katalin hercegné életére törtekhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-allitjak-katalin-hercegne-eletere-tortek-isis.htmlTavaly májusban arról lehetett olvasni, hogy az Iszlám Állam egyik katonája végezni akart a négyéves György herceggel. Azóta kiderült, hogy az ISIS célpontjává vált Katalin hercegné is: meg akarták mérgezni. TV + Sztárok--17 évvel ezelőtti fotót posztolt Tóth Gabi: így nézett ki az első koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20190113-17-evvel-ezelotti-fotot-posztolt-toth-gabi.htmlRetrófotót mutatott az Instagram-oldalán követőinek Tóth Gabi. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.