Pierre Gasly Formula–1-es pilóta mínusz 160 fokon edzi a testét

pilóta Pierre Gasly forma 1 autóversenyző edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Extrém körülmények között hozza formába a testét a következő szezonra Pierre Gasly Formula–1-es pilóta. Mínusz 160 fokos hűtőkamrából posztolt. 

Pierre Gasly Formula–1-es pilóta egy mínusz 160 fokos hűtőkamrából posztolt. Így edzi a testét a következő szezonra – szúrta ki a Player.hu.

Természetesen nem tölt ott órákat, 1-3 perc elegendő ahhoz, hogy az extrém hideg megtegye a jótékony hatását, vagyis így gyorsabban beindulnak az emberi test öngyógyító és gyulladáscsökkentő folyamatai. A Red Bull versenyzője a videó tanulsága szerint nem viseli rosszul a nem mindennapi körülményeket.

Azt látta, hogy párja csak tátog: nem hallja a férfiak hangját egy kínai nőhttp://www.life.hu/drlife/20190114-azt-latta-hogy-parja-csak-tatog-nem-hallja-a-ferfiak-hangjat-egy-kinai-no.htmlLefekvés előtt csengést hallott a fülében a kínai nő, amikor reggel felébredt, már nem hallotta a férfiak hangját. Dr. LifeIdén agresszívebb lehet az influenzajárványhttp://www.life.hu/drlife/20190114-iden-agresszivebb-lehet-az-influenzajarvany.htmlTizenegyezer új beteg volt az országban egy hét alatt, akik magas lázzal, torokfájással, fejfájással, izomfájdalommal és köhögéssel mentek orvoshoz. A szakértők azt mondják, minden eddiginél agresszívebb influenzajárvány várható hazánkban. Dr. Life--A túl sok alvás káros lehet az egészségünkrehttp://www.life.hu/drlife/20190114-a-tul-sok-alvas-karos-lehet-az-egeszsegunkre.htmlEgész nap kómásnak érezhetjük magunkat, ha túl keveset alszunk, ám az legalább ilyen káros lehet, ha rendszeresen túl sokat alszunk. Az egészségünk is rámehet, ha rendszeresen az ágyban töltjük a nap nagy részét. Dr. LifeOrigoVeszélyes lehet várandósan kávét inni: a koffein csökkenti a méhlepény véráramlásáthttp://www.life.hu/drlife/20190114-veszelyes-lehet-varandosan-kavet-inni-a-koffein-csokkenti-a-mehlepeny-veraramlasat.htmlEgy friss kutatás szerint a koffeintartalmú italok fogyasztása a várandós nőknél növeli annak az esélyét, hogy a baba kis súllyal születik. Dr. LifeOrigoDietz Guszti vallomása: függősége alatt többször is újra kellett élesztenihttp://www.life.hu/drlife/20190114-dietz-guszti-vallomasa-fuggosege-alatt-tobbszor-is-ujra-kellett-eleszteni.htmlDietz Guszti elárulta, csaknem belehalt a drogfüggőségbe, többször is újra kellett őt éleszteni. Dr. Life--A munkahelyi teafiltereken több ezer baktérium telepedhet meghttp://www.life.hu/drlife/20190113-a-munkahelyi-teafiltereken-tobb-ezer-bakterium-telepedhet-meg.htmlKiderült, hogy a közös munkahelyi teázások során rengeteg baktériumot juttathatunk a szervezetünkbe. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.