Kern András megbetegedett: torokgyulladás miatt mondta le az előadásait

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
betegség hangszál Kern András fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon megijedtek a rajongók, ugyanis Kern András lemondta az előadásait, idén már nem először. Kiderült, mi történt a színésszel.

Kern András lemondta az előadásait. Január elején kezdődött, de azt hitték a rajongók, a színésznek sikerült meggyógyulnia, hiszen a következő héten már szerepelt a Vígszínházban meghirdetett szerepeiben. Most azonban ismét lemondta az előadásait, a Játszd újra, Sam című Woody Allen-komédia helyett egy másik előadást játszottak.

Kern András megbetegedett Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Tájékoztatjuk kedves nézőinket, hogy 2019. január 14-én, hétfőn este 19 órától Kern András betegsége miatt a Pesti Színházban a Játszd újra, Sam! helyett a Sógornők című előadásunk kerül színre" – ez állt a hivatalos közleményben, a Bors pedig felkereste a színészt, hogy megtudják, mi is a baj. Kern András felesége válaszolta meg a kérdést. "Egy vírusos torokgyulladás húzódik el, és ment rá a férjem hangszálaira. Köszönjük az érdeklődést!" – mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.