Dusev-Janics Natasa nyaki sérve miatt befejezi a kajakozást

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Janics Natasa sérv nyaki sérv kajakozás Dusev-Janics Natasa egészség fájdalom olimpia kajak világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyaki sérve miatt fájdalmakkal küzd Dusev-Janics Natasa olimpiai bajnok kajakozó. Úgy döntött, befejezi a versenyzést. 

"Tavaly két válogató között kijött egy sérv a nyaki részen, sokszor sírva ébredtem, nem bírtam aludni" - mondta a a Kossuth rádió Sportvilág című magazinjában Dusev-Janics Natasa olimpiai bajnok kajakozó. A beszélgetést a Bors szemlézte.

Korábbi deréksérvét megoperáltatta, azóta nem fáj, de a nyaka miatt nagy fájdalmakat él át. "Két gerinccsigolya között nyomja az ideget, ami lebénítja az izmokat, és pihenni sem lehet tőle. Nagyon sok a baj vele, elegem lett. Egyszer mindenkinél eljön a pillanat, amikor elég. Én pedig meguntam a fájdalmat" - folytatta Janics.

Dusev-Janics Natasa 10 százalék esélyt ad annak, hogy folytatja a sportot Forrás: MTI/Illyés Tibor

Amióta nem edz, jobb a helyzet, de a szegedi világbajnokság így szóba sem jöhet. Azt is elmondta, hogy ha szeretne az olimpián valamit elérni, akkor nem szabad sokat kihagynia.

"A döntésem majdnem végleges. Tíz százalék esélyt látok rá, hogy még kedvet kapok" - fogalmazott a kajakozó.

Levetetné melleit a Survivor egykori játékosa, Demeter Alexandrahttp://www.life.hu/drlife/20190116-levetetne-melleit-a-survivor-egykori-jatekosa-demeter-alexandra.htmlA Survivorből megismert Demeter Alexandrát mosolygós, életvidám nőként láthatták az emberek, ám valójában életének nagy része a fájdalomról és a félelemről szól: mellráktól retteg. Dr. Life--Rosszullétek gyötörték mellimplantátumai miatt, most kivetette őkethttp://www.life.hu/drlife/20190115-rosszulletek-gyotortek-mellimplantatumai-miatt-most-kivetette-oket.htmlA Texasban élő, 29 éves Lacey Heatherly az után rakatott be mellimplantátumokat, hogy 20 éves kora előtt megküzdött a mellrákkal. Nemrégiben úgy döntött, hogy kiveteti, hiszen egészségi gondjai támadtak miatta. Dr. Life--Szívbetegséget is okozhat a szmog, a maszk nem segíthttp://www.life.hu/drlife/20190115-szivbetegseget-is-okozhat-az-szmog-a-maszk-nem-segit.htmlA levegőben lévő magas szállópor-koncentráció számos megbetegedést okozhat. A legtöbben orvosi maszkkal védekeznek ellene, de a szakértő szerint ez nem feltétlenül hatásos. Dr. Life--Kern András megbetegedett: torokgyulladás miatt mondta le az előadásaithttp://www.life.hu/drlife/20190115-kern-andras-megbetegedett-torokgyulladas-miatt-mondta-le-az-eloadasait.htmlNagyon megijedtek a rajongók, ugyanis Kern András lemondta az előadásait, idén már nem először. Kiderült, mi történt a színésszel. Dr. Life--Pierre Gasly Formula–1-es pilóta mínusz 160 fokon edzi a testéthttp://www.life.hu/drlife/20190114-pierre-gasly-formula-1es-pilota-minusz-160-fokon-edzi-testet.htmlExtrém körülmények között hozza formába a testét a következő szezonra Pierre Gasly Formula–1-es pilóta. Mínusz 160 fokos hűtőkamrából posztolt. Dr. LifeOrigoAzt látta, hogy a párja csak tátog: nem hallja a férfiak hangját egy kínai nőhttp://www.life.hu/drlife/20190114-azt-latta-hogy-parja-csak-tatog-nem-hallja-a-ferfiak-hangjat-egy-kinai-no.htmlLefekvés előtt csengést hallott a fülében a kínai nő, és amikor reggel felébredt, már nem hallotta a férfiak hangját. Dr. Life

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.