Kállay-Saunders Andrást műteni kellett, az éneklésben is akadályozta a problémája

operáció műtét egészség éneklés A Dal Kállay-Saunders András
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Műteni kellett a népszerű énekest, Kállay-Saunders Andrást. Légúti problémája az éneklésben is akadályozta. Reméli, hogy A Dal című műsor kezdetére már minden rendben lesz az egészségével. 

A probléma az éneklésben is akadályozta. Mint írta: számos hang és technika nem volt elérhető így számára, de valahogy mindig megoldotta a helyzetet. De úgy nehéz volt neki az éneklés, hogy mindig a következő hang technikájára koncentrált.

Ám végre kiderült, hogy mi a probléma, megműtötték, már a fotót is a kórházból tette közzé. Bejegyzésében arra kéri a rajongóit, hogy szorítsanak neki, mert A Dal című műsorban már szeretne minden gond nélkül énekelni és színpadra állni.

Komoly áttörést értek el a kutatók a vírusok elleni harcbanhttp://www.life.hu/drlife/20190117-komoly-attorest-ertek-el-a-kutatok-a-virusok-elleni-harcban.htmlKomoly áttörést értek el a hongkongi kutatók a vírusok elleni küzdelemben - sok életet menthet. Dr. Life--Bokatörése után újra tanul járni Uszkó László, az Irigy Hónaljmirigy zenészehttp://www.life.hu/drlife/20190117--bokatorese-utan-ujra-tanul-jarni-uszko-laszlo-az-irigy-honaljmirigy-zenesze.htmlUszkó Lászlót komoly sérülés érte novemberben, többszörös bokatörést szenvedett. A gipsz már nincs rajta, de még járni nem tud rendesen. Dr. LifeOrigoSzemének mozgását és véráramának hangját is hallja a különös betegséggel küzdő nőhttp://www.life.hu/drlife/20190116-szemenek-mozgasat-es-veraramanak-hangjat-is-hallja-a-kulonos-betegseggel-kuzdo-no.htmlBarátai és családtagjai elhidegültek a 49 éves Pam Robertstől, aki sokszor saját hangjától is irtózik. Teste minden rezdülését fülsiketítő zajnak éli meg egy különös betegség miatt. Dr. Life--A székleted elárulja, hogy elég vizet és rostot viszel-e a szervezetedbehttp://www.life.hu/drlife/20190116-a-szekleted-elarulja-hogy-eleg-vizet-es-rostot-viszele-a-szervezetedbe.htmlNemcsak akkor érdemes a székletünket vizsgálni, amikor valamilyen problémát észlelünk. Sokat elárulhat ugyanis arról, mire van szüksége a szervezetünknek. Világosan látszik belőle, ha vizet vagy rostot kíván a testünk. Dr. Life--Autoimmun betegségben szenvedett a nő, akiről azt hitték, az ördög szállta meghttp://www.life.hu/drlife/20190116-autoimmun-betegsegben-szenvedett-a-no-akirol-azt-hittek-az-ordog-szallta-meg.htmlAzt hitték a rokonai, hogy az ördög szállta meg, pedig valójában autoimmun betegségben szenvedett egy amerikai nő, akit végül az orvosoknak sikerült meggyógyítaniuk. Dr. Life--Dusev-Janics Natasa nyaki sérve miatt befejezi a kajakozásthttp://www.life.hu/drlife/20190116-dusevjanics-natasa-nyaki-serve-miatt-befejezi-a-kajakozast.htmlNyaki sérve miatt fájdalmakkal küzd Dusev-Janics Natasa olimpiai bajnok kajakozó. Úgy döntött, befejezi a versenyzést. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.