Nem egészséges, hogy Meghan Markle várandósan is magas sarkút visel

Forrás: Getty Images/2018 Tristan Fewings/BFC/Tristan Fewings/Bfc -
terhesség Meghan Markle magassarkú veszélyeztetett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle várandósan sem mondott le a magas sarkúról, ami az orvosok szerint nagyon veszélyes. 

Meghan Markle pocakja szépen kerekedik, bár azt nem tudhatjuk biztosan, hogy mikor fog megszületni a gyermeke, az jól látszik, hogy a terhessége a vége felé közeledik, a tippek szerint akár február végén is szülhet. Éppen ezért figyelmeztették az orvosok, ugyanis néhány doktor úgy érzi, veszélyezteti a gyermekét a divat kedvéért.

Meghan Markle nem mondott le a magas sarkúról Forrás: Getty Images/2018 Tristan Fewings/BFC/Tristan Fewings/Bfc

A hercegné ugyanis nem mondott le a magas sarkú cipőkről, ami a terhesség ezen szakában már veszélyt jelenthet. Túl nagy nyomás helyeződik így a hasra, ami a gyermekre is hatással van. Dr. Sarah Jarvis egyáltalán nem ajánlja a várandós nőknek a magas sarkúk viselését, mert a testben lévő szalagok már így is éppen elég terhelésnek vannak kitéve a terhesség miatt. Az egyik leginkább érintett terület a hát, de az ízületekre is rossz hatással van – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.