Andy Vajna úgy vélte, nem a pénzen múlik, hogy valaki kigyógyul-e a rákból

Forrás: Polyák Attila/Origo -
betegség pénz Andy Vajna rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Andy Vajna minden erejével harcolt a rák ellen, úgy vélte, nem a pénzen múlik, hogy valaki kigyógyul-e. 

Andy Vajna 74 évesen távozott az élők sorából, a halál okáról pontosat nem tudni. Míg a hivatalos közleményben hosszan tartó betegség állt, egy közeli barát szerint szívinfarktus okozhatta a tragédiát. Bármivel is küzdött Andy Vajna, biztosan mindent megtett a gyógyulásáért, ahogy a rákos megbetegedése idején is.

Andy Vajna küzdött a rákos megbetegedése ellen: szerinte nem a pénzen múlt Forrás: Polyák Attila/Origo

„A sors osztja a lapokat, és nem a pénztől függ, hogy valaki kigyógyul a rákból, vagy sem. Hihetetlen volt az egész, de azonnal arra készültem, hogyan tudom legyőzni. Sokszor a félelem a legnagyobb ellenség, de én nem adtam fel. Nálam minden másképp történt. Amikor megtudtam, hogy rákom van, nem estem kétségbe, nem omlottam össze, az első gondolatom az volt, hogy beszerzek mindenféle orvosi szakirodalmat, megtanulom ezt a betegséget, és felkészülök rá, hogyan lehet legyőzni. Soha egy percig nem gondoltam arra, hogy a dolog végzetes lehet" – árulta el Andy Vajna a küzdelméről a Story Tv 2010-es interjújában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.