Teljes kivizsgálásra ment Sváby András: kórházból posztolt

kivizsgálás Sváby András kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházi kivizsgálásra ment Sváby András. A műsorvezető időről időre megnézeti, nincs-e gond az egészségével. 

"Nem vagyok különösképpen hipochonder típus, de időnként, egy-két évente pánikszerűen rám tör, hogy kivizsgáltassam magam (...) A csütörtöki vizsgálatok voltak a legkellemetlenebbek. Gyomor- és béltükrözésről van szó, azt gondolom, nem kell részleteznem. Az összes szűrés közül ezek a legrosszabbak" – mondta el a Blikknek.

"Az egészben a legjobb megnyugodni, amikor kiderült, hogy minden rendben. Hiszek a szűrésekben. Több barátom még ma is élne, ha odafigyeltek volna az apró jelekre" – nyilatkozta.

Halottlátótól kért segítséget a meggyilkolása előtt VV Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20190125-halottlatotol-kert-segitseget-meggyilkolasa-elott-vv-novozanszki-fanni.htmlNovozánszki Fannival való kapcsolatáról beszélt Kiss Kató halottlátó, akihez a fiatal lány gyakran látogatott el, hogy segítséget kérjen. TV + Sztárok--A Fiumei úti temetőben, a 41-es művészparcellában temethetik el Andy Vajnáthttp://www.life.hu/sztarok/20190125-a-fiumei-uti-temetoben-a-41es-muveszparcellaban-temethetik-el-andy-vajnat.htmlCsütörtökön, Budapesten temetik el Andy Vajnát a Fiumei úti temetőben. TV + Sztárok--Vasárnap találkozott volna Leslie Mandoki Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vasarnap-talalkozott-volna-mandoki-andy-vajnaval.htmlZártkörű fellépésre hívta Andy Vajnát a világhírű zenész-producer, Leslie Mandoki. A hírességet lesújtotta régi barátja halálhíre. TV + Sztárok--Vajna Tímea egyelőre nem szólalt meg a férje, Andy Vajna halálával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-vajna-timea-egyelore-nem-szolalt-meg-ferje-andy-vajna-halalaval-kapcsolatban-sehol.html20-án, kora délután érkezett a gyászhír, hogy elhunyt Andy Vajna. Felesége, Vajna Tímea még sehol sem reagált a férje halálhírére, legalábbis szavakkal nem. Valamiképp azonban mégis reagált. TV + SztárokOrigoElbúcsúzott Arnold Schwarzenegger Andy Vajnátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190120-elbucsuzott-arnold-schwarzenegger-andy-vajnatol-twitteren.htmlAndy Vajnától barátja, Anrnold Schwarzenegger a Twitteren búcsúzott. TV + SztárokOrigoÍzléstelen kommentek árasztották el Vajna Tímea Facebook-oldaláthttp://www.life.hu/sztarok/20190120-izlestelen-kommentek-arasztottak-el-vajna-timea-facebookoldalat.htmlGúnyolódó, ízléstelen kommentek tömkelege érkezett Andy Vajna halálhírét követően Vajna Tímea Facebook-oldalára, a legutolsó bejegyzése alá. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.