ValóVilág 9: Hunort a mentők vitték kórházba a villából

Forrás: RTL II -
ValóVilág 9 mentők boksz VV Hunor kórház agyrázkódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-nappal Budapest szereplőivel vívtak bokszmérkőzést a ValóVilág 9 játékosai. Renit kórházba kellett vinni a válla miatt, de Hunor is a mentőautóban kötött ki.

Meglehetősen keményre sikerült a bokszmérkőzés az Éjjel-nappal Budapest szereplői és a ValóVilág 9 játékosai között. Olyannyira komolyan vették a harcot, hogy VV Renit a válla miatt kellett ellátnia az orvosoknak, VV Hunort pedig agyrázkódás gyanújával szállították kórházba.

Puskás Peti a nézőknek elmondta, Hunornál szerencsére nagyobb volt az ijedtség, miután ellátták, épségben visszavitték a villába, hogy folytathassa a játékot.

Hunor a földön fekve várta a mentőket Forrás: RTL II

Orrgondok – Avagy az orr szerepe a felső légúti fertőzésekkel szembenhttp://www.life.hu/drlife/20190131-az-orrnyalkahartya-szerepe-az-egeszsegmegorzesben.htmlAz orr nem csupán a külvilág ingereinek érzékelésében, de az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik, mégsem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget. Legtöbbször csak akkor veszünk tudomást a létezéséről, ha valamilyen oknál fogva zavar támad a működésében, például megbetegszünk, és az orrdugulás következtében a légzésünk nehezítetté válik. De vajon mitől történhet meg mindez, és hogyan állíthatjuk helyre a megszokott rendet? Dr. LifeOrigoElkezdődött az allergiaszezonhttp://www.life.hu/drlife/20190204-elkezdodott-az-allergiaszezon.htmlA szokásosnál jóval hamarabb, február elején elkezdődött az allergiaszezon. Dr. LifeThinkstockMegműtik Nagy Feró térdéthttp://www.life.hu/drlife/20190202-megmutik-nagy-fero-terdet-a-jovo-heten.htmlA Dal 2019 zsűritagjának, Nagy Ferónak régóta fáj a térde, és most úgy döntött, nem húzza-halasztja tovább az operációt. Dr. LifeFotó: Mudra László - OrigoEgy autó belterében hatszor annyi baktérium található, mint a nyilvános vécék ülőkéjénhttp://www.life.hu/drlife/20190202-egy-atlagos-auto-beltereben-hatszor-annyi-bakterium-talalhato-mint-a-nyilvanos-vecek-ulokejen.htmlSzékleteredetű bőr- és legionellabaktériumok tenyészhetnek a kocsiban, ha nem takarítják rendszeresen. A legtöbb kórokozó a kormánykeréken fordul elő, de a klímaberendezésben is lehetnek veszélyes, tüdőgyulladást vagy gombás fertőzést okozó bacilusok. Dr. LifeOrigoSci-fibe illő jelenetek és a szervdonorkérdés: interjú prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorralhttp://www.life.hu/drlife/20190129-sci-fibe-illo-jelenetek-es-a-szervdonorkerdes-interju-prof-dr-mathe-zoltan-sebeszprofesszorral.htmlKi lehet ma Magyarországon szervdonor? Miért számít úttörőnek a vér nélküli májtranszplantáció? A Life.hu prof. dr. Máthé Zoltán sebészprofesszorral készített interjút, aki már több mint 500 májátültetést végzett. Nevéhez fűződik az itthon teljesen új módszernek számító vér nélküli májtranszplantációk bevezetése. Ő végezte az első hazai felnőttkori élődonoros májátültetést is. Kanadában, Svájcban és Németországban szerzett nemzetközi tapasztalatával 2014-ben a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinikájának igazgatója lett, és jelenleg itthon segíti a betegek mielőbbi gyógyulását. Dr. LifeOrigoAz Antarktisz talajában is kimutatták a baktériumot, amely kipusztíthatja az emberiségethttp://www.life.hu/drlife/20190129-az-antarktisz-talajaban-is-kimutattak-a-bakteriumot-amely-kipusztithatja-az-emberiseget.htmlAz Antarktiszon is megtalálták azt a baktériumot, amely az egész emberiséget kipusztíthatja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.