Benkő László orvosnál járt: nem tért vissza a rák

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
májrák daganat Benkő László orvos rák gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hírt közölt orvosa Benkő Lászlóval. A legendás zenésznél néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak májrákot. Most esett át az újabb negyedéves ellenőrzésen, mely után boldogan térhetett haza.

Néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak májrákot Benkő Lászlónál. A legendás zenész megbirkózott a gyilkos kórral, gyógyultnak mondhatja magát. Ám a negyedéves ellenőrzésekről nem mondhat le, folyamatosan figyelik az állapotát.

Most érkezett el az újabb ellenőrzés ideje, amelynek eredményéről a Ripostnak mesélt. „Tényleg nehéz napok ezek negyedévente, és ez most sem volt másképp. Megkaptam a leleteket, és szerencsére minden a legnagyobb rendben van, nem tért vissza a rák. Semmit sem változtak a vizsgált értékek, tehát ki tudom jelenteni, hogy éppen egy éve győztem le a rákot, és abban is biztos vagyok, hogy négy év múlva már arról fogunk beszélgetni, hogy nemcsak a csatákat, de az egész háborút megnyertem” – mesélte a lapnak a zenész.

Hozzátette: elvileg négy év múlva mondhatja el magáról, hogy biztosan kigyógyult a betegségből.

Benkő Lászlóval jó hírt közöltek az orvosok Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Több millió éves meteorból származó anyaggal gyógyítaná a rákot egy tudóscsoporthttp://www.life.hu/drlife/20190205-tobb-millio-eves-meteorbol-szarmazo-anyaggal-gyogyitana-a-rakot-egy-tudoscsoport.htmlÁrtalmatlan az egészségre, de a rákos sejteket elpusztítja az az anyag, amelyet egy lézeres eljárásnak köszönhetően abból a meteorból nyernek ki, amely több millió évvel ezelőtt elpuszította a dinoszauruszokat – állítja egy kutatócsoport. Dr. LifeOrigoEzekkel próbálkozz, ha kellemetlen szagú a vaginádhttp://www.life.hu/drlife/20190205-ezekkel-probalkozz-ha-kellemetlen-szagu-a-vaginad.htmlA hüvely illata minden embernél változó, de ha valaki azt veszi észre, hogy a szokottnál kellemetlenebb, erősebb lett a szaga, az gyakran a pH-érték felborulását jelenti. Ezeket tegyük, ha ilyesmit tapasztalunk. Dr. LifeOrigoBalesetet szenvedett Douglas Costa, a Juventus focistájahttp://www.life.hu/drlife/20190205-balesetet-szenvedett-douglas-costa-a-juventus-focistaja.htmlOlaszországban szenvedett autóbalesetet Douglas Costa, a Juventus FC focistája. Egyelőre tisztázatlanok az eset körülményei. Dr. Life--ValóVilág 9: Hunort a mentők vitték kórházba a villábólhttp://www.life.hu/drlife/20190204-valovilag-9-hunort-a-mentok-vittek-korhazba-a-villabol.htmlAz Éjjel-nappal Budapest szereplőivel vívtak bokszmérkőzést a ValóVilág 9 játékosai. Renit kórházba kellett vinni a válla miatt, de Hunor is a mentőautóban kötött ki. Dr. Life--Orrgondok – Avagy az orr szerepe a felső légúti fertőzésekkel szembenhttp://www.life.hu/drlife/20190131-az-orrnyalkahartya-szerepe-az-egeszsegmegorzesben.htmlAz orr nem csupán a külvilág ingereinek érzékelésében, de az egészségmegőrzésben is fontos szerepet játszik, mégsem tulajdonítunk neki túl nagy jelentőséget. Legtöbbször csak akkor veszünk tudomást a létezéséről, ha valamilyen oknál fogva zavar támad a működésében, például megbetegszünk, és az orrdugulás következtében a légzésünk nehezítetté válik. De vajon mitől történhet meg mindez, és hogyan állíthatjuk helyre a megszokott rendet? Dr. LifeOrigoElkezdődött az allergiaszezonhttp://www.life.hu/drlife/20190204-elkezdodott-az-allergiaszezon.htmlA szokásosnál jóval hamarabb, február elején elkezdődött az allergiaszezon. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.