Vérömlenyt szívtak le VV Soma torkából

Forrás: Facebook/VV Soma -
vér vérömleny kórház torok VV Soma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Soma torkából egy golflabda nagyságú vérömlenyt szívtak le.

Szörnyű reggelre ébredt a minap VV Soma: az egykori villalakó fémes ízt érzett a szájában és amikor kiöblítette, látta, hogy vérzik a torka. Természetesen nagyon megijedt, azonnal hívta a mentőket.

Azt mondták, menjek be az egyik fővárosi kórházba, ott ellátnak. Amikor odaértem, rám se néztek, a nővér azt mondta, nincs nagy baj, biztosan csak megfáztam, és amúgy sem ők az ügyeletesek, menjek máshova. Nagyon megalázó volt” – nyilatkozta a Blikknek.

VV Soma a kórházban kötött ki Forrás: Facebook/VV Soma

Ezután édesanyjával felkerestek egy másik kórházat, ahol két és fél óra várakozás után ellátták.

Egy golflabda nagyságú vérömlenyt szívtak le a torkomból, aztán elégettek három eret, amelyek elpattantak.”

Soma hozzátette, azt nem mondták neki az orvosok, mi okozta a problémát.

Több millió éves meteorból származó anyaggal gyógyítaná a rákot egy tudóscsoporthttp://www.life.hu/drlife/20190205-tobb-millio-eves-meteorbol-szarmazo-anyaggal-gyogyitana-a-rakot-egy-tudoscsoport.htmlÁrtalmatlan az egészségre, de a rákos sejteket elpusztítja az az anyag, amelyet egy lézeres eljárásnak köszönhetően abból a meteorból nyernek ki, amely több millió évvel ezelőtt elpuszította a dinoszauruszokat – állítja egy kutatócsoport. Dr. LifeOrigoEzekkel próbálkozz, ha kellemetlen szagú a vaginádhttp://www.life.hu/drlife/20190205-ezekkel-probalkozz-ha-kellemetlen-szagu-a-vaginad.htmlA hüvely illata minden embernél változó, de ha valaki azt veszi észre, hogy a szokottnál kellemetlenebb, erősebb lett a szaga, az gyakran a pH-érték felborulását jelenti. Ezeket tegyük, ha ilyesmit tapasztalunk. Dr. LifeOrigoBalesetet szenvedett Douglas Costa, a Juventus focistájahttp://www.life.hu/drlife/20190205-balesetet-szenvedett-douglas-costa-a-juventus-focistaja.htmlOlaszországban szenvedett autóbalesetet Douglas Costa, a Juventus FC focistája. Egyelőre tisztázatlanok az eset körülményei. Dr. Life--Vitányi Judit inzulinrezisztenciáshttp://www.life.hu/drlife/20190201-vitanyi-judit-inzulinrezisztencias.htmlElájult a TV2 népszerű műsorvezetője, Vitányi Judit, majd amikor elment kivizsgáltatni magát, kiderült, hogy inzulinrezisztenciája van. Dr. Life--Így derítheted ki fogorvos nélkül, hogy egészségesek-e a fogaidhttp://www.life.hu/drlife/20190131-igy-deritheted-ki-fogorvos-nelkul-hogy-egeszsegesek-e-a-fogaid.htmlKíváncsi vagy rá, hogy egészségesek-e a fogaid, de nincs kedved ezért elmenni fogorvoshoz? Eláruljuk, mi a megoldás! Dr. LifeOrigoAz Antarktisz talajában is kimutatták a baktériumot, amely kipusztíthatja az emberiségethttp://www.life.hu/drlife/20190129-az-antarktisz-talajaban-is-kimutattak-a-bakteriumot-amely-kipusztithatja-az-emberiseget.htmlAz Antarktiszon is megtalálták azt a baktériumot, amely az egész emberiséget kipusztíthatja. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.