Az orvosok nem vették észre, hogy rákja van: állította halála előtti utolsó üzenetében egy nő

Forrás: Shutterstock -
daganat orvos rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy brit nővér halála előtt készített egy megindító videót, amelyben a kórház orvosait azzal vádolja, nem vették észre, hogy rákos.

Julie O'Connor 49 éves korában hunyt el a kórházban méhnyakrák következtében. Halála előtt még készített egy videót, amelyben a bristoli kórház orvosait hibáztatja amiatt, mert nem vették észre a betegségét.

A korábban 13 éven át nővérként dolgozó nő, aki a felvételen már csak suttogni tudott, azt mondta, 2014 óta voltak tünetei, de az eredményei mindig negatívak lettek.

Három évvel ezelőtt egy specialista állapította meg, hogy rákos, de akkor már tehetetlenek voltak a szakemberek.

A kép csak illusztráció Forrás: Shutterstock

Most már hiába kapom a sugár- és kemoterápiát, nem segít. Ha azonban az elején elkezdjük a kezeléseket, minden más lenne. Legalább hat ilyan vizsgálatom volt korábban, amikor kiszúrhatták volna, hogy rákom van.”

A nő három nappal a videofelvétel után elhunyt.

A férje azt mondta, bízik benne, hogy felülvizsgálják az esetet és a jövőben senkinek nem kell azt átélniük, amin ők átmentek – számolt be az esetről a Mirror.

18 esztendősen leukémiát diagnosztizáltak a tehetséges úszónál, Ikee Rikakónálhttp://www.life.hu/drlife/20190212-18-esztendosen-leukemiat-diagnosztizaltak-a-tehetseges-uszonal-ikee-rikakonal.htmlLeukémiát diagnosztizáltak a tehetséges japán úszónál, Ikee Rikakónál. Dr. LifeOrigoKim Kardashian pikkelysömörrel küzd – fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190212-kim-kardashian-pikkelysomorrel-kuzd.htmlKim Kardashian nem titkolja, hogy a pikkelysömör időről időre megkeseríti az életét, újabban az arcán jelent meg, melyet furcsa, barnás krémmel próbál kezelni. Dr. Life--Balázs Andi pánikbeteg lett édesanyja halála utánhttp://www.life.hu/drlife/20190211-balazs-andi-panikbeteg-lett-edesanyja-halala-utan.htmlBalázs Andi két, számára fontos embert is elveszített már, édesanyja halála pedig annyira megviselte, hogy pánikbeteg lett. Dr. LifeOrigoVérfarkasszindrómával született Lalit Patidar, egy 13 éves indiai kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20190209-verfarkas-szindromaval-szuletett-lalit-patidar-a-13-eves-indiai-kisfiu.htmlLalit Patidar, a 13 éves indiai kisfiú egy ún. vérfarkasszindrómával született: az egész arcát szőr borítja. Dr. LifeOrigoStory Gála 2019: Peller Anna lebetegedett, az utolsó pillanatban úgy döntött, otthon maradhttp://www.life.hu/drlife/20190209-story-gala-2019-peller-anna-lebetegedett-az-utolso-pillanatban-ugy-dontott-otthon-marad.htmlOrigoCristiano Ronaldo édesanyja mellrákkal küzd: az életéért harcolhttp://www.life.hu/drlife/20190208-cristiano-ronaldo-edesanyja-mellrakkal-kuzd-az-eleteert-harcol.htmlCristiano Ronaldo édesanyjának újra fel kell vennie a harcot a rákkal: az életéért küzd. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.