Majka és Dundika fiai krupposak

Forrás: Instagram/Majka -
krupp betegség Majoros Hajnalka Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Majoros Hajnalka elárulta, fiai veszélyes légúti betegségben szenvednek.

Majoros Hajnalka hosszan és őszintén vallott arról, hogy a betegség sajnos az ő fiait is elérte. A krupp először Mariánt támadta meg, majd Olivér is beteg lett. A nagyobbik fiú egyszer egy fulladásos roham miatt kórházba is került. Szerencsére a betegség jól kezelhető és mára a gyermek is kezdi kinőni.

Soha nem gondoltam volna, hogy gyerektémákban fogok írni, de most itt állok egy gyerekkel a karjaimban, akinek olyan mélyhangú kutyaugatásszerű köhögése van, amit évekkel ezelőtt átéltem már a másik gyerekemmel is. Ennek a – főleg elsőre – igen félelmetes tünetnek az okozója a krupp. (...) Mit csináltam, mikor először hallottam a nagyobbik fiamat így köhögni? Megijedtem és orvost hívtam. Aztán miután már volt némi fogalmam a betegségről, elkezdtem a terápiát. Először is vettem egy inhalátort, amibe patikában kapható vizet kellett tenni. Marcinak mondtam, hogy lesz egy 5–10 perces mesenézés, miközben inhalálunk. Még nagyon kicsi volt, és persze nem értette, de szerencsére tetszett neki a füst, ami kijött a maszkból. Csak sajnos nem sokáig.... Gondolkodtam, mit tegyek, hiszen minimum 5 percig kell a gyerek szája/orra elé rakni, és ráadásul mindezt naponta többször is. Mindent bevetettem” – idézi Majka feleségét a Ripost.

Majka és Hajnalka fiai betegek Forrás: Instagram/Majka

18 esztendősen leukémiát diagnosztizáltak a tehetséges úszónál, Ikee Rikakónálhttp://www.life.hu/drlife/20190212-18-esztendosen-leukemiat-diagnosztizaltak-a-tehetseges-uszonal-ikee-rikakonal.htmlLeukémiát diagnosztizáltak a tehetséges japán úszónál, Ikee Rikakónál. Dr. LifeOrigoAz orvosok azt ajánlják, a vitaminbevételt inkább halasszuk a vérvétel utánrahttp://www.life.hu/drlife/20190212-az-orvosok-azt-ajanljak-a-vitaminbevitelt-inkabb-halasszuk-a-vervetel-utanra.htmlGondolkodtál már azon, hogy vérvétel előtt érdemes-e bevenned vitamint? Most választ adunk a kérdésre. Dr. LifeOrigoRendellenes fejlődése miatt kivették a magzatot Bethan Simpson méhéből, megműtötték és visszahelyeztékhttp://www.life.hu/drlife/20190212-rendellenes-fejlodese-miatt-kivettek-a-magzatot-az-anyamehbol-megmutottek-es-visszatettek.htmlKiderült, hogy a brit Bethan Simpson születendő kislánya rendellenesen fejlődik, ezért eltávolították a magzatot az anyaméhből, hogy megműtsék. A különleges operáció sikeresen végződött, így a babának esélye lesz a normális életre. Dr. LifeOrigoVaginafeszesítő krémek: csak óvatosan velük (18+)http://www.life.hu/drlife/20190210-vaginafeszesito-kremek-csak-ovatosan-veluk.htmlAz orvosok azt ajánlják, óvatosan bánjunk azokkal a krémekkel, amelyek a vagina feszességét és fiatalon tartását ígérik. Inkább orvosi készítményeket használjunk, ne a netről rendeljünk. Dr. Life--Megvakult a magyar zenész, Demeter Györgyhttp://www.life.hu/drlife/20190210-megvakult-a-magyar-zenesz-demeter-gyorgy-bulldozer-zenekar.htmlA népszerű magyar zenész, Demeter György évek óta küzd a szembetegségével, ami tavaly annyira elhatalmasodott rajta, hogy már a műtét sem menthette meg a szeme világát. Dr. LifeOrigoStory Gála 2019: Peller Anna lebetegedett, az utolsó pillanatban úgy döntött, otthon maradhttp://www.life.hu/drlife/20190209-story-gala-2019-peller-anna-lebetegedett-az-utolso-pillanatban-ugy-dontott-otthon-marad.htmlOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.