Pápai Joci korábban kipróbálta a drogokat, ma már kávét sem iszik

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
drogok Pápai Joci függőség kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pápai Joci jól tudja, milyen nehéz a függőségektől megszabadulni, éppen ezért igyekszik egészségesen élni, még a kávét is kiiktatta az életéből.

Pápai Joci elárulta, fiatalkorában ő is kipróbálta a kábítószereket. Saját bevallása szerint csak a bulikon beszélték rá a társai, de szerencsére még időben észbe kapott, és felhagyott vele.

A kábítószer nagyon csábító, és akik használják, azoknak közben nagyon jó érzést nyújthat. Azt érzik, hogy jár nekik mindez, ezért válnak a rabjává. Ám nekem ez nem tud újat mutatni, átestem ezen már tiniként, kipróbáltam a drogokat. (...) Volt egy ilyen korszakom, ha lehet ezt annak nevezni, mert nem tartott sokáig. A társaság vitt bele, de hamar abbahagytam. A cigit már nehezebben, fiatalkoromtól dohányoztam huszonegy éves koromig” – nyilatkozta a Blikknek.

Pápai Joci jól tudja, milyen nehéz a függőségektől megszabadulni Fotó: Hirling Bálint - Origo

Mivel tudja, hogy mennyire nehéz a függőségektől megszabadulni, inkább a kávét is mellőzi az életéből.

Nemrégiben azt vettem észre, hogy egyre jobban kívánom a kávét, már tényező volt a napjaimban, mikor ihatom a következőt. Ez annyira megijesztett, hogy inkább abbahagytam, én nem leszek semminek sem a rabja” – állítja határozottan az énekes.

Szakemberek szerint nem jó, hogy Curtis szaunázással próbált meggyógyulnihttp://www.life.hu/drlife/20190219-szakember-szerint-nem-jo-hogy-curtis-szaunazassal-probalt-meggyogyulni.htmlSzakemberek furcsállják, hogy Curtis miért szaunázott és sportolt intenzíven az elvonón. Dr. LifeOrigoA bőrgyógyász elárulta, van-e különbség a férfi és a női kozmetikumok közötthttp://www.life.hu/drlife/20190219-a-borgyogyasz-elarulta-van-e-kulonbseg-a-ferfi-es-a-noi-kozmetikumok-kozott.htmlA drogériák polcain külön sorakoznak a férfiaknak és külön a nőknek szánt arcápoló termékek, kozmetikumok. De tényleg van különbség a bőrünk között? Használhatnak a férfiak nőknek szánt arckrémet, és bátran nyúlhatunk a férfi tusfürdő után, ha kifogyott a sajátunk? – ezekre a kérdésekre dr. Képíró László bőrgyógyász szakorvos segítségével keressük a válaszokat. Dr. Life--Ha 40 fekvőtámaszt meg tudsz csinálni, egészséges lehet a szívedhttp://www.life.hu/drlife/20190218-ha-40-fekvotamaszt-meg-tudsz-csinalni-egeszseges-lehet-a-szived.htmlNem újdonság, hogy a fizikai kondíció összefügg szívünk egészségével, ám most a Harvad Egyetem kutatói pontosan kimutatták, hogy azok a férfiak, akik meg tudnak csinálni 40 fekvőtámaszt 2 perc alatt, valószínűleg kisebb eséllyel küzdenek szívproblémával az elkövetkező 10 évben. Dr. Life--Vannak hibák, amiket nem szabad elkövetnünk zuhanyzás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20190218-vannak-hibak-amiket-nem-szabad-elkovetnunk-zuhanyzas-kozben.htmlMindegy, hogy este vagy reggel zuhanyzunk, de a higiéniára mindenképp ügyelnünk kell. Még akkor is, ha épp a tisztálkodás miatt zuhanyzunk, számos veszélye fenyeget minket. Dr. Life--A szívet védő jó éjszakai alvás egyik rejtélyét fedték fel amerikai kutatókhttp://www.life.hu/drlife/20190216-a-szivet-vedo-jo-ejszakai-alvas-egyik-rejtelyet-fedtek-fel-amerikai-kutatok.htmlAmerikai kutatók közelebb kerültek annak a rejtélynek a megfejtéséhez, hogy miként védi a szívet egy jó éjszakai alvás. Dr. LifeOrigoHírt adott magáról az anorexiás blogger: orvosi kezelést kaphttp://www.life.hu/drlife/20190214-hirt-adott-magarol-az-anorexias-blogger-orvosi-kezelest-kap.htmlVisszatért a közösségi oldalra Eugenia Cooney blogger, aki anorexiával küzd. Korábban a rajongói nagyon aggódtak érte, sokan már a halálhírét keltették. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.