Így készül a gyors és kényelmes kánikulafrizura

frizura Takács Nóra haj Hogyan legyek jó nő? kánikula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A reggeli rohanásban legtöbbször arra sem marad időnk, hogy egy kényelmes frizurát készítsünk magunknak. Most mutatok egy olyan trükköt, amivel pár perc alatt egy szuper kis kánikulafrizurát kreálhattok magatoknak. Próbáljátok ki!

Gyors szépségtipp a világ legolcsóbb szépítőszerévelhttp://www.life.hu/ebredjvelunk/20140723-ebredj-velunk-gyors-es-hatasos-szepsegtrukk-tojassal.htmlA nyári forróság nem tesz jót sem a hajnak, sem a bőrnek, így nem árt kényeztetni magunkat kicsit. Most mutatok egy olyan szépségtrükköt, ami nemcsak gyors, de nagyon hatásos is: a tojás arcra és hajra is tökéletes. Próbáljátok ki!Ébredj velünk!OrigoKezdd a reggelt egy mennyei, vitamindús finomsággal!http://www.life.hu/ebredjvelunk/20140717-hogyan-legyek-jo-no-sporolj-idot-reggel-vitamindus-gyors-reggelivel.htmlHiába a reggeli rohanás, reggelizni muszáj, és az sem árt, ha valami vitamindús étellel kezded a napot. Most mutatok egy gyümölcsös-joghurtos finomságot, ami pár perc alatt elkészül, és igazán finom - imádni fogod!Ébredj velünk!--A legjobb tippek a hatékony időbeosztáshozhttp://www.life.hu/ebredjvelunk/20140729-ebredj-velunk-a-legjobb-tippek-a-hatekony-idobeosztashoz.htmlA felmérések szerint a legtöbb ember időhiányban szenved és több feladata van, mint amennyi belefér munkaidejébe. Az alábbiakban olyan tanácsokat olvashatsz, amelyek segítenek az idő jobb beosztásában és a feladatok elvégzésében. A tanácsok elsősorban a munka elkezdésére, a munkafolyamat szervezésére és a kitartásra vonatkoznak.Ébredj velünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.