Rosszul lett a Farm VIP versenyzője: azonnal kórházba szállították

Tv2 -
Farm VIP Buzás Dorottya rosszullét kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlonból ismert, a legutóbbi párbajból visszatért Buzás Dórit csapattársai az egyik legerősebb játékosnak tartják. A csütörtöki játék alatt azonban rosszul lett: kórházba vitték. 

A stáb orvosa és Demcsák Zsuzsa sietett Dóri segítségére, amikor a lány erős fájdalmai miatt sírva feküdt le a földre.

Dóri a Borsnak mesélt a történtekről: "A játék közben valamitől nagyon elkezdett görcsölni a hasam, annyira erőteljes fájdalmat éreztem, mintha kést szúrtak volna belém, nem tudtam kiegyenesedni. Vakbélgyanúval bevittek a kórházba, de kiderült, hogy csak gyomorrontásom volt" - mondta el.

"Kaptam infúziót, ami gyorsan helyre rakott, és este vissza is térhettem a többiekhez" - tette hozzá.

Tv2

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.