Így buktatta le Diana hercegné a csalfa Károlyt - Videó

Forrás: AFP -
Károly herceg Diana hercegné megcsalás Kamilla hercegné
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyílt titok, hogy Károly herceg és Diana házassága korántsem volt felhőtlen. A walesi hercegnek mindvégig szeretője volt, aki nem más volt, mint jelenlegi felesége Kamilla. A szívek királynőjéről készült dokumentumfilmből pedig ki is derül, hogy buktatta le férjét.

Elhatározta, hogy követi férjét Camilla testvérének a 40. születésnapja alkalmából rendezett eseményre:

Először nem találtam Károlyt sem Camillát, így elindultam az emeletre, ahol édeshármasban találtam őket egy számomra ismeretlen férfival. Ott nevetgéltek, beszélgettek. Amikor odamentem hozzájuk, megkértem a férfiakat, hogy hagyjanak magunkra, mert szeretnék egy szót váltani Camillával. Úgy rohantak ki, mint a fejüket vesztett csirkék. Kérdőre vontam Camillát, hogy mi van köztük a férjemmel. Meglepődtem a válaszán. Azt mondta: Mindened megvan, a világ összes férfija szerelmes beléd. Van két gyönyörű gyereked. Mit akarsz még? Erre csak annyit tudtam mondani, hogy a férjemet akarom."

Diana ezek után ordítva zokogott, úgy gondolta akkor tört ki belőle a hét évnyi csapnivalóan rossz házasság összes frusztrációja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.