Válságba került Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolata - ez áll a háttérben

Csobot Adél párkapcsolat mélypont Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence 8 éve alkotnak egy párt, kapcsolatukból két gyönyörű kisfiú született, Nátán és Ádin. Nemrég őszintén vallottak arról, hogy kapcsolatuk mélypontra került, nem voltak benne biztosak, hogy együtt folytatják tovább.

A népszerű sztárpár nemrég Friderikusz Sándor műsorában jelentek meg közösen, ahol érezhető volt, hogy nincs minden rendben közöttük.

"Minden kapcsolatban vannak mélypontok, akkor mi is egy ilyen szakaszban voltunk, éppen ezért megfordult a fejünkben, hogy ezt a forgatást akár le is kellene mondani. Amennyire mélyen voltunk, ezt váltotta ki bennünk. Végül elmentünk és egyszerűen őszinték voltunk" - mesélte Adél a Blikknek.

Azt is bevallotta a kétgyermekes édesanya, hogy nem ez volt az első mélypont a kapcsolatukban, már több hullámvölgyön is túlvannak.

Adél szerint a bezártság és az új élmények hiánya teremti meg közöttük a legtöbb feszültséget.

"Valószínű már unjuk egymást, de kitartunk"

- mondta mosolyogva a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.