Többmillió forintot költött már magára a plasztikafüggő nő, és még mindig nem elégedett

plasztikfüggő botox mellműtét ajakfeltöltés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
12 millió forintnak megfelelő összeget költött külsejére az osztrák Jessica Bunnington, de még mindig nem elégedett a látvánnyal, amikor a tükörbe néz.

Botox, mellműtét, ajakfeltöltés, fenékfeltöltés - ezeken a beavatkozásokon már több alkalommal is átesett az osztrák Jessica Bunnington, aki 18 éves kora óta képtelen leállni a plasztikával.

Az első mellműtétjét az első autójára félretett pénzéből fizette, de azokat már lecserélte egy jóval nagyobb implantátumra.

"Teljesen szeretem a mostani megjelenésemet. Eddig két mellműtétem, egy zsírleszívásom, ajakfeltöltésem, popsifeltöltésem és botoxom volt"

- mesélte a Mirronak a nő.

"Nem akarok természetesnek látszani, úgy akarok kinézni, mint egy bratz baba, mert nekik nagy az ajkuk" - tette hozzá Jessica, aki átszámítva már 12 millió forintot költött sebészeti beavatkozásokra.

Jessica továbbra sem hajlandó leállni, jelenleg is a harmadik mellműtétét tervezi: 4000 köbcentis implantátumokat szeretne beültetni.Tervben van egy fenékemelés is, mert ha nagyobb a melle, akkor nagyobb fenékre lesz szüksége.Hozzátette, hogy orrműtétre és szájüreg-zsírtalanításra is vágyik, hogy kontúrosabb legyen az arca.

"Sosem voltam még ilyen boldog, az önbizalmam az egekben van. Nem tudtam volna másképp elképzeéni magam"

- magyarázta Jessica.

Ez is érdekelhet: Hoppá! Hajdú Péter bevallotta, plasztikai műtéten esett át

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.