Így spórolj a pénztárcádnak, védd a bolygót, és óvd az egészséged egyszerre!

Forrás: Shutterstock -
spórolás vízszűrő PR cikk pénztárcabarát környezetvédelem egészség Laica
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság két téma vált igen népszerűvé körülöttünk: az egyik a környezetvédelem, a másik a spórolás. Volt idő, amikor a spórolás a környezetvédelem rovására tudott csak érvényesülni, ám a XXI. században ez rengeteget javult, és valószínűleg még fog is. Van azonban egy olyan aspektusa a témának, ami kivétel nélkül minden embert érint, épp ezért nem lehet figyelmen kívül hagyni, ez pedig nem más, mint a vízfogyasztás.

Ugye? Hiszen vizet mindenki fogyaszt, ám az nem mindegy, hogy honnan származik a víz, és az sem, hogy milyen minőségű. Noha hazánkban nincs komoly probléma a víz minőségével, bizonyos helyeken mégiscsak jelen lehetnek a csapvízben olyan anyagok, amelyeket jobb lenne az emberi szervezeten kívül tartani. A túl magas klórtartalom, a rovarírtó- és növényvédőszerek jelenléte vagy a trihalometánok általi szennyeződés nem éppen szerencsés az emberi szervezet számára, nem beszélve a nehézfémekről. Ezért döntöttek sokan úgy, hogy a csapvíz helyett inkább palackozott vizet fogyasztanak.

Forrás: Shutterstock

Igen ám, de a műanyag palackokat minden alkalommal meg kell venni, majd haza kell cipelni, és végül a műanyagszeméttel valamit kezdeni is kell. Ez tehát újabb feladat és nehézség elá állíthat minket, és itt ér körbe a történet, ugyanis látható, hogy a csapvíz sokak számára nem hozza a kívánt minőséget, ám a műanyag okozta környezetszennyezés mértékét sem szeretnék növelni. Mit lehet ilyenkor tenni?

Hello, én vagyok a vízszűrő!

A Laica vízszűrő kancsók környezettudatos megoldást kínálnak minden háztartás részére, segítségükkel ugyanis megszabadulhatunk a PET palackoktól. A Laica szűrőbetétjei egyszerűen kiszűrik a csapvízből a káros anyagokat, a hasznos ásványi anyagokat azonban benne hagyják, vagyis nem kell attól tartani, hogy a káros és a szükséges kéz a kézben távozik a vízből. Ezt egy 5 rétegű szűrőbetétnek köszönhetjük, amit igen gondosan fejlesztettek ki, ráadásul 100%-ban Olaszországban készül, vagyis a minősége "molto bene". Az eredmény jóízű és nehézfémektől mentes víz, cipekedés és környezetszennyezés nélkül. És akkor még arról nem is beszéltünk, hogy a vízszűró kancsó ára milyen hamar megtérül, ha azzal számolunk, hogy megiszunk naponta 2 flakon 1,5 literes, közepes árkategóriájú ásványvizet.

LAICA vízszűrő kancsó Forrás:

Ha pedig szeretnél még 3 dolgot s megjegyezni erről a szuper termékről, akkor ez a 3 infó maradjon meg az emlékezetedben:

  • A LAICA vízszűrő kancsók széles választékát kínálja, a legegyszerűbbtől a leginnovatívabbig.
  • A LAICA különös figyelmet fordít a kancsók tervezésére, amelyek valóban dekoratívak. Éke lehet bármely konyhának vagy ebédlőasztalnak, anélkül, hogy fel kellene áldoznunk a praktikumból. Nem kell megvenni azt a darabot, ami nem tetszik, mert biztosan van olyan is, ami passzol az otthonodhoz és hozzád.
  • A LAICA kancsókkal szűrt víz nagyszerű, biztonságos inni és mindig kényelmesen elérhető otthon, valamint ideális forró és hideg italok készítéséhez vagy főzéshez is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.