Aradszky László Fenyő Miki Nyári Károly baki tévedés Gubás Gabi koncert Varga Viktor vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába, az ismert emberekkel is előfordul, hogy leblokkolnak a legfontosabb pillanatban, vagy éppen eltévesztik, mikor melyik buliban kellene fellépniük. Nos, nézzük a legcukibb bakikat!

Varga Viktor nevetve mesélte a Life.hu-nak, hogy egyszer hatalmas utat tett meg feleslegesen: „Mivel magam menedzselem a dolgaim, így előfordulnak bakik. Pár éve Szegedre mentünk fellépésre a zenekarommal és Cinthyával, majd

amikor odaértünk, kiderült, hogy a koncert egy héttel később lesz.

Nem volt mit tenni, beültünk egy halászcsárdába, és ettünk egy finom szegedi halászlevet" – mosolygott Viktor.

Aradszky László arról mesélt, hogy annak idején 12-13 bulit is megcsinált egyetlen szilveszter éjszaka, amikor egy fellépés után kiderült, nem is oda várták, ahol danolászott. „Egy soroksári gyárban léptem fel, majd kérdeztem, ki fizet a buliért. Mondták: hogyhogy ki? Örültünk, hogy itt voltál, hagytuk, de mi nem hívtunk.

Rossz helyre mentem, ingyenbulit tartottam,

ők meg bolondok lettek volna szólni, így aztán rohanhattam a jó helyszínre" – mondta Aradszky a Borsnak.

Fenyő Miklós 2012-ben, a Made in Hungária koncerten majdnem a zongora áldozata lett, de szerencsére a kollegák fogták a hangszert, amíg ő elbazseválta a nótát. A vicces történetről videó is készült.

Nyári Károly kedves történetet mesélt el első közös fellépéséről lányaival. A zenész annyira izgult az akkor hat-hét éves lányokért, hogy nem vette észre a karmester neki szóló jelzését, és elfelejtett elkezdeni játszani. Mára azonban megtanulta, hogy nem kell féltenie lányait szereplés közben, hanem igazi zenésztársként tekintenek egymásra.

„Amikor a zenész saját gyermekeivel lép fel, az kettős érzéseket kelt benne, hogy apaként vagy zenésztársként legyen ott. Annak idején a lányok gyermekmusicalben léptek fel velem,

hihetetlenül izgultam, azt hittem, leszakad az ég, mielőtt színpadra lépett Alíz.

Akkor egy pillanatra lefagytam, és annyira figyeltem őt, hogy felálltam a zongoránál, majd egyszer csak azt vettem észre, hogy integetett a karmester, mert nekem kellett volna elindítani a dalt" – mesélte Károly.

Gubás Gabinak gyermekkorában kisebb traumát okozott egy rosszul sikerült szereplés. „Óvodás koromban szavaltam a „Katalinka, szállj el" című verset, és belesültem. Utána nagyon sokáig nem akartam színpadra lépni, aztán amikor újra megpróbáltam, és sikert arattam, akkor dolgoztam fel ezt a traumát. Azóta sem fordult elő velem hasonló" – mesélte Gabi.

Teszári Nóra a Hír Tv-hez igazolthttp://www.life.hu/sztarok/20160419-teszari-nora-az-rtl-klub-menesztett-musorvezetoje-a-hir-tvhez-igazolt.htmlTeszári Nóra hosszú hónapokig keresgélt, mire újra munkába állt. TV + Sztárok--Profi elsősegélynyújtó lett Istenes Bencébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-istenes-bencebol-az-rtliin-futo-hagyjal-fozni-cimu-musorban-profi-elsosegelynyujto-lett.htmlA műsorvezető remek apuka lesz, hiszen bebizonyította, ha elvágja a kezét egy gyerek, azonnal tudja, mit kell tennie. TV + Sztárok--Hatalmas tortát kapott Gianni születésnapjárahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-gianni-annoni-olasz-etteremtulajdonos-hatalmas-tortat-kapott-szuletesnapjara.htmlAz olasz étteremtulajdonos múlt héten ünnepelte 45. születésnapját, és úgy tűnik, egy nem mindennapi tortával lepték meg. TV + Sztárok--Ilyen lesz Hajdú Péter új műsora - Pillants bele! http://www.life.hu/sztarok/20160419-hajdu-peter-musora-aprilis-vegen-kerul-kepernyore-fotok-a-diszletrol.htmlA Showtime Hajdú Péterrel április végén kerül képernyőre és kéthetente jelentkezik majd, egyelőre nagyon titkolózik a TV2.TV + Sztárok--Lola: "A gyermekemnek tekintem!"http://www.life.hu/sztarok/20160419-lola-uj-dalat-a-parjaval-kozosen-alkotta-az-enekesno-gyonyoru-helyen-forgatott-a-sztar.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a gyönyörű énekesnőt faggatta a legújabb daláról, melyet a szerelme segítségével vettek fel Horvátország mesés partjainál. TV + Sztárok--A szexi Emilia Clarke új frizurával sokkolta a Trónok harca rajongóithttp://www.life.hu/sztarok/20160419-emilia-clarke-meglepo-valtozason-ment-keresztul.htmlNem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy a Trónok harca színésznője, Emilia Clarke rettentően dögös, ám most egy érdekes változáson ment keresztül. Hosszú loboncát rövidebbre vágatta, és egy sötétebb árnyalatú festékkel dobta fel. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.