Banelli Éva szépségápolás Solennemed szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Éva elkötelezett híve minden olyan esztétikai és szépészeti eljárásnak, amellyel műtét nélkül őrizhetjük meg egészségünket és testünk szépségét.

Büszke rá, hogy a SolenneMed Esztétikai Központban, Magyarország egyik legszélesebb és legmodernebb gépparkjával rendelkező esztétikai centrumában szinte minden esztétikai problémán tudnak segíteni. Kollégái mind felkészült, több egyetemi diplomával rendelkező egészségügyi szakemberek, dietetikusok, diplomás ápolók, mesterkozmetikusok, pszichológusok. Több mint ötvenféle kezeléstípusból lehet választani, legyen az narancsbőrkezelés, zsírbontás, alakformálás, fogyás, végleges szőrtelenítés, bőrfeszesítés vagy ránctalanítás. A SolenneMed szakemberei segítenek mindenkinek a problémája megoldásában, teljesen egyénre szabottan. A kezelések eredményeire pedig minden esetben garanciát vállalnak. A test és arc szépségének és egészségének megőrzése mellett a belső egyensúly megteremtésére is külön gondot fordítanak, amihez pszichológiai és életvezetési tanácsadással is hozzájárulnak.

Elérhetőség:

SolenneMed Esztétikai Központ
1046 Budapest, Kiss Ernő u. 4., I. emelet
Telefon: +36-1/231-6047
E-mail: solennemed@solennemed.hu
Web: www.solennemed.hu
Közösségi oldal: www.facebook.com/solennemed

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.