Kiderült, mennyit fogyott Friderikusz Sándor

fogyás Legyen Ön is Milliomos! hízás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre megtudtuk: 121 kilóról fogyasztották le Friderikusz Sándort.

Tipp! A nő, aki divatot csinált a mozgásból. Kattints a galériáért!


Jó pár kilót felszedett magára Friderikusz Sándor, mielőtt eldöntötte, fogyókúrába kezd. A külsejére mindig sokat adó televíziós 2008-ban volt a legsúlyosabb. A Legyen Ön is milliomos! kapcsán a Bors kiderítette, hány kiló volt Fridi az említett időszakban.

Fotó: Bársony Bence / RTL Klub
Fotó: Bársony Bence / RTL Klub

"Friderikusz 2008 júniusában 121 kiló volt, most csak 91 kilót nyom. Eleinte hetente 3-4-szer járt hozzá egy tornatanárnő, 2011 novembere óta pedig rendszeresen fut, hetente háromszor reggel 6, hetente háromszor pedig reggel és este is 6-6 kilométert. Mivel a szakemberek szerint a mozgás csak a siker 25-30 százalékát adja, 70-75 százalék a táplálkozáson múlik, saját szakács főz neki, bioboltban fellelhető alapanyagokból. Naponta hatszor, kétóránként eszik, ezért a forgatásokra is betettünk egy hűtőt az öltözőbe, amelyben a számára elkészített, kis adagokra kiporciózott ételeket tartotta. Tovább nem akar fogyni, csak a mostani súlyát szeretné megtartani" - nyilakozta a produkció sajtósa.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Tipp! Még mindig elképesztően szexi az újra szingli szupermodell! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.