életmód program Buday Péter táplálkozás egészség Ez Zsír! zsírégetés Janicsák Veca fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos számodra az egészséges táplálkozás? Szeretnéd topformában kezdeni a bikiniszezont? Úgy döntöttünk, hogy lefogyasztjuk az országot! Csatlakozz te is a Life.hu Ez zsír! egészséges életmód-, fogyókúrás és mozgásprogramjához. Lássuk, hogyan vigyáz karcsúságára Janicsák Veca énekesnő, az Ez zsír! program női arca.  

NÉZD MEG AZ EZ ZSÍR! MAGAZIN ELSŐ ADÁSÁT!


szólj hozzá: EZ ZSÍR 1. adás


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!

Figyelem!

Ez zsír! a tévében is!

Ez zsír! magazin minden szombaton 15:00-kor
Ismétlés: vasárnap 8:00 és hétfő 10:50

Ez zsír! miniműsorok folyamatosan a LifeNetwork műsorán!

Eljött az idő: elindult az Ez zsír oldal! - Mától nincsenek kifogásokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120418-eljott-az-ido-elindult-az-ez-zsir-oldal-matol.htmlBuday Péter és Janicsák Veca: Ez zsír! - Szily Nóra interjújahttp://www.life.hu/sztarszerzok/20120413-buday-peter-es-janicsak-veca-ez-zsir-szily-nora.htmlJanicsák Veca is velünk tart! Ez zsír!http://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120404-janicsak-veca-is-csatlakozott-az-ez-zsir-programhoz-mert-fontos.html"Már nem akarok meghalni!" - Liza kétségbeesett harca a kilókkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120420-liza-ketsegbeesett-harca-a-kilokkal.htmlKiderült, mennyit fogyott Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120424-kiderult-mennyit-fogyott-friderikusz-sandor.htmlKapócs Zsóka sírva könyörgött a negyedik naponhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120427-kapocs-zsoka-szineszno-ot-napot-bojtolt-sportolt-es-lelkileg-is.html63 éves, mégis elképesztően jól néz ki Ungár Anikóhttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120426-63-eves-megis-elkepesztoen-jol-nez-ki-ungar-aniko.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.