Súlyos gond - ezért jelentkezik fogyás után a jojóeffektus

jojó-efektus diéta fogyókúra energiafelhasználás kalória
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jojoeffektus azt jelenti, hogy ha valaki lefogyott egy bizonyos testsúlyra, a diéta után annak többszöröse jön fel. Szerencsére azonban ez könnyen megelőzhető.

Nem rémhír: így vezet a túlsúly rákhozhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120530-nem-remhir-igy-vezet-a-tulsuly-rakhoz.htmlSikertörténet: "Utáltam magam és meg akartam halni" - Judit 35 kilót fogyotthttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20120530-sikertortenet-utaltam-magam-es-meg-akartam-halni-judit-35.htmlTöbb mint 15 centit nőtt 60 év alatt a nők átlagos derékbőségehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120529-tobb-mint-15-centit-nott-60-ev-alatt-a-nok.htmlCsúnyák, mégis szépnek látják magukat - Anorexiás kamaszokhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120523-csunyak-megis-szepnek-latjak-magukat-anorexias-kamaszok.htmlKövér gyerekek - tönkreevett életekhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120522-kover-gyerekek-tonkre-evett-eletek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.