20 kilót hízott Hilary Duff - Miley Cyrus segít lefogyni barátnőjének

2012.09.18. 20:08

Miley Cyrus mindenben gyermekkori barátnője, Hilary Duff mellett áll, és a Life.hu információi szerint most ő segít abban is, hogy a színésznő visszanyerje terhessége előtti alakját.

Miley különleges, gluténmentes diétával segít lefogyni Hilarynak. Emellett a Hannah Montana hősnője pilatesedzésekre is elcipeli barátnőjét, aki terhessége alatt látványosan meghízott.

Forrás: AFP
Hilary Duff és Miley Cyrus

"Világéletemben fogyókúráztam, diétáztam és mindenhol kíváncsi tekintetek lesték, hogy mit eszem. Rendkívül élvezem, hogy most végre annyit ehetek, amennyi jólesik" - nyilatkozta akkor a 24 éves színésznő, aki 20 kilót szedett fel a várandóssága során.

2011 márciusában azonban megszületett a kislánya, Luca Cruz Comrie, és mostanra Hilary elhatározta, hogy megszabadul a feleslegtől. Az efféle elhatározásokban pedig hatalmas segítség, ha mellette áll egy jóbarát, aki folyton motiválja és tanácsokkal látja el őt.

20 kilótól szabadult meg - Látványosan lefogyott Jessica Simpsonhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120911-jessica-simpson-latvanyosan-lefogyott-20-kg-sulyfeleslegtol-szabadult-meg.html Így lett Jessica Ennis olimpikonnak tökéletesen kidolgozott testehttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20120807-ilyen-edzessel-lett-jessica-ennis-olimpikonnak-tokeletesen-kidolgozott-teste.html Rózsaszirmok a tányéron - Fogyókúra ehető virágokkalhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120917-rozsa-vadarvacska-budoske-a-tanyeron-fogyokura-eheto-viragokkal.html Szereted a tésztát? Felejts el mindent, amit eddig mondtak róla!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120914-igazsagtalanul-kialtottak-ki-az-elhizas-egyik-fo-okozojanak-a-tesztat.html Íme a Föld legkövérebb és legsoványabb nemzetei!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120905-ime-a-fold-legkoverebb-es-a-legsovanyabb-nemzetei.html Dr. Zacher: Méregtelenítés nem létezik!http://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20120905-videoklinika-dr-zacher-meregtelenites-nem-letezik.html
Miley CyrusHilary Dufffogyókúratúlsúlyszínésznőszülésdiéta