Egyre rosszabbul néz ki a megcsalt modell - Az Alkonyat szépsége tette tönkre a nőt?

Liberty Ross Kristen Stewart sovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hetek múlásával egyre soványabb Liberty Ross színésznő és egykori modell.

Liberty a felesége Rupert Sanders rendezőnek, akinek nemrég volt egy futó kapcsolata az Alkonyat-filmek sztárjával, Kristen Stewarttal. A románcról a Life.hu is írt, a cikket itt olvashatod. A botrány óta Kristen és megcsalt szerelme, Robert Pattinson kibékültek, azonban a rendező és a felesége között állítólag nincs minden rendben. Ezt bizonyítja az is, hogy a korábban is vékony Liberty most már gyakorlatilag csont és bőr.

Northfoto
Northfoto

A harmincnégy éves nőnek kilátszanak a csontjai, arca is pici és sovány lett, és lóg rajta minden ruha. Vajon a fogyása annak köszönhető, hogy még mindig nem tudta megemészteni a férje félrelépését?

Csontsoványra fogyott a bájos színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121016-csontsovanyra-fogyott-a-bajos-szineszno-ashlee-simpson.htmlDöbbenet! Kislányokat és halottakat is molesztált a néhai sztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121015-kislanyokat-es-halottakat-is-molesztalt-a-bbc-egykori-sztarja-jimmy.html"Háborúznunk kell a saját egónk ellen!" - Világvége és földi mennyország 2012-benhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121015-az-emberiseg-vegso-napjai-2012-vilagvege-es-foldi-mennyorszag.htmlVele bármikor randiznánk - Íme a Trónok harca jóképű sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20121009-vele-barmikor-randiznank-ime-a-tronok-harca-cimu-sorozat.htmlRá sem lehet ismerni a világsztárra! Hatalmas szakállat növesztett az egykor sármos szívtipróhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121012-ra-sem-lehet-ismerni-a-vilagsztarra-hatalmas-szakallat-novesztett-az.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.