Így készül a kifutóra Miranda Kerr

modell kifutó Miranda Kerr edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csodálatos alakú Victoria's Secret modell, Miranda Kerr egy interjúban elárulta, hogy milyen edzésmódszerrel és diétával készíti fel magát a nagy divatbemutatók előtt, hogy a lehető legjobb formáját hozza. Többek között kedvenc edzései közé tartozik az olyan férfias sport is, mint a boksz.

A 29 éves szupermodell a People magazinnak adott interjúban elárulta, hogy mindig óriási nyomás nehezedik rá egy-egy nagyobb divatbemutató előtt, mert tisztában van vele, hogy az ilyen alkalmakra rövid időn belül kell csúcsformába lendülnie.

"Mégiscsak egy szál fehérneműben kell a kifutón végigsétálnom több millió ember szeme láttára, ezért nem csoda, hogy igyekszem a legjobb formámat mutatni" - mondta a kifogástalan alakú fiatal anyuka a jövő héten Amerikában adásba kerülő Victoria's Secret divatbemutató kapcsán. A fehérneműbemutató felvételeit még korábban, a hónap elején rögzítették.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"A bemutató előtt néhány hónappal elkezdtem intenzívebben edzeni, kipróbáltam a pilatest, emellett jógáztam, bokszoltam és kifejezetten a fenék- és lábizmaimra koncentráltam. De az edzés mellett természetesen különös hangsúlyt fektettem a táplálkozásra is, minden nap egészséges zöldségleveket és fehérjeturmixokat ittam" - nyilatkozta a modell, aki szerint nagyon is megérte a sok fáradozás és áldozat, hiszen a show remekül sikerült, amin olyan hírességek is részt vettek, mint Rihanna, Justin Bieber és Bruno Mars.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.