Mire jó egy faragatlan török masszőr?

kövér sikertörténet életmódváltás masszőr nyaralás fogyókúra mozgás túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 2009-es törökországi nyaraláson a 23 éves, 102 kilós Jodie Driver rendkívül megalázó szituációba került, amikor masszőrje rákérdezett, hogy babát vár-e. Jodie-t annyira sokkolta a félreértés, hogy azonnal elhatározta, leadja súlyfeleslegét.

Az Oxfordban élő 23 éves Jodie Driver egész életében túlsúlyos volt, de mivel közvetlen környezete mindig elfogadta a külsejét, soha nem is foglalkoztatta különösebben a kinézete. Azonban egy 2009-es törökországi nyaralás mindent megváltoztatott.

A felhőtlennek ígérkező tengerparti nyaralás első napján Jodie és anyukája úgy döntöttek, hogy befizetnek egy hagyományos török fürdőbe, ahol majd olajos masszázzsal kényeztetik őket. A mindössze 157 centiméter magas és 102 kilogramm testsúlyú fiatal lány egy kicsit feszengett, mikor alsóneműre kellett vetkőznie a férfimasszőr előtt, de mikor a masszőr a hasára mutatott, és megkérdezte, hogy babát vár-e, Jodie úgy érezte, azonnal elsüllyed szégyenében.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Jodie felháborodottan válaszolt, hogy egyáltalán nem vár gyereket, de a férfi tovább ugratta a lányt. "Olyanokat mondott a masszőr, hogy ha nem vagyok terhes, akkor miért olyan nagy a hasam, mi az ott lenn? Annak nem kellene ott lennie. Iszonyú megalázó helyzet volt, soha életemben nem viselt meg semmi ennyire, ráadásul a férfi masszázs közben végig török nyelven viccelődött és gúnyolódott rajtam a munkatársaival" - emlékezett vissza a kínos szituációra Jodie.

Mikor a lány hazatért a nyaralásból, a tükörbe nézett, és megállapította, hogy itt az ideje a teljes életmódváltásnak. Elhatározta, hogy mindenáron megszabadul a felesleges kilóktól, ezért másnap be is iratkozott egy edzőterembe, ahová onnantól kezdve hetente három alkalommal látogatott el, és ezzel egy időben teljesen felhagyott a gyorséttermi étkezésekkel.

A fiatal lány korábban rendszeresen mogyorókrémes kenyeret, csokoládét és forró csokit reggelizett, ebédre egy nagy bagettet, chipset és cukros üdítőket fogyasztott, délután rendszerint kekszet és süteményeket nassolt, esténként pedig vagy házhoz szállított ételt vagy gyorséttermi kaját rendelt. Jodie új étrendje azonban gyökeresen megváltozott, újabban reggelente zabkását eszik vízzel, ebédre görög joghurtot, halat és zöldséget fogyaszt, esténként pedig egy kis sovány csirkehúst eszik spenóttal és édesburgonyával.

Forrás: Twitter
Forrás: Twitter

Jodie azt a célt tűzte ki maga elé, hogy indul a Race for Life elnevezésű futóversenyen. Az életmódváltás első hat hónapja során Jodie 25,4 kilótól szabadult meg. A versenyt 35 perc alatt teljesítette, és bár elégedett volt az eredménnyel, elhatározta, hogy emeli a tétet, és benevez a 2011-es félmaratonra, amit végül 1 óra 53 perc alatt teljesített. A lány azóta már heti hat alkalommal jár edzőterembe, és további nagyratörő sporttervei vannak. "Visszanézve tulajdonképpen hálásnak kellene lennem annak a pimasz török masszőrnek, hiszen neki köszönhetem, hogy megváltozott az egész életem" - mondta Jodie.



Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressz tesztjét!





Georgina csinosabb, mint valahahttp://www.life.hu/ez-zsir/sikersztorik/20130213-fogyokuras-sikertortenet-georgina-36-kilot-fogyott.htmlMit csináljak a fiam fütyijével?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-bezzeganya-blog-mit-csinaljak-a-fiam-futyijevel.htmlBiztosan szüksége van egy kisbabának parfümre?http://www.life.hu/anyaskodj/20130212-babaparfum-magassarku-cipo-es-kitomott-melltarto-viragzanak-a-gyerekek-fogyasztasara.html12 élelmiszer, ami segít a fogyókúrábanhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130212-elelmiszerek-melyek-segitik-az-egeszsegmegorzest-es-a-fogyokurat.htmlMacskát tartasz? Ilyen a személyiséged!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130208-macskatulajdonsok-szemelyisegtipusanak-elemzese.html"Uram, maga állva alszik?" - Egy vak fiú életehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130211-istvan-koraszuletes-miatt-inkubatorban-vesztette-el-a-latasat.htmlOkosabbá válhatnak a gyerekek a reggelitőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130211-a-rendszeresen-reggelizo-gyerekek-jobb-eredmenyeket-ernek-el-a-verbalis.htmlA világ legfiatalabb anyukáihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130211-gyereklanyok-a-szuloszoban-10-ev-alatti-kislanyok-akik-edesanyak-lettek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.