szépségkirálynő LifeNight hízás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A győzelmük után igencsak kikerekedtek a Miss America és a Miss Hawaii szépségverseny győztesei.

A lányok a napokban az álomszép maui tengerparton ejtőztek, és bőszen fotózgatták magukat a rajongók kedvéért. A paparazzók is igen aktívak voltak: nekik köszönhetően most már mindenki láthatja, hogy a szépségverseny után Mallory Hytes Hagan és Skyler Kamaka is felszedett néhány pluszkilót. Mallory, a Miss America győztese januárban még izmosan formás volt a versenyen, de az elmúlt két hónapban feltűnően elengedte magát. Csakúgy, mint a Miss Hawaii győztese, Skyler Kamaka, aki deréktájon jócskán kikerekedett. Persze így is csinosak és nőiesek a csajok, de mit szólnak majd a rajongók? A hölgyekről készült bikinis fotókat a Daily Mailen nézheted meg.

Forrás: Instagram/Skyler Kamaka
Forrás: Instagram/Skyler Kamaka

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Súlyemeléssel fogyott 50 kilót Hannahhttp://www.life.hu/ez-zsir/eljegeszsegesen/20130304-50-kilot-fogyott-sulyemelessel-a-hatgyerekes-edesanya.htmlÉjjel-nappal edz: övé a legfeszesebb popsihttp://www.life.hu/ez-zsir/20130311-jennifer-nicole-lee-fitneszmodell-es-egeszseges-eletmod-guru-igazan-szexi.htmlPocakot eresztett Eva Longoriahttp://www.life.hu/ez-zsir/20130312-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sorozat-szinesznoje-meghizott-a-hasara.htmlMediterrán diéta: szépít és gyógyíthttp://www.life.hu/ez-zsir/20130306-a-mediterrandieta-szepit-es-gyogyit-raadasul-nagyon-jo-fogyokura-is.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.