Bikiniben jógázott Kate Beckinsale

szexi Kate Beckinsale fürdőruha jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most már tudjuk, mitől néz ki ennyire jól Kate Beckinsale!

A filmcsillag 39 évesen eszméletlenül jó testet birtokol. Kate a napokban Cabo San Lucasban, Mexikóban pihent, és megmutatta, hogy közel a negyvenhez is lehet valaki bombanő. A sztár nem zavartatta magát, és nekiállt jógázni a víz mellett, ennek pedig a környék úriemberei roppant mód örültek. Az angol sztár hetente legalább öt alkalommal jógázik, edzője pedig Mandy Ingber, akihez többek között Jennifer Aniston is rendszeresen jár - írja a Daily Mail. Ha kíváncsi vagy Kate Beckinsale bomba alakjára, itt megnézheted a róla készült bikinis fotókat.

AFP
AFP

Bikiniben feszít a kétgyermekes modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130311-alessandra-ambrosio-modell-furdoruhaban-pozolt-egy-furdoruha-fotozason.htmlBikiniben parádéznak a sztárokhttp://www.life.hu/szorakozz/20130122-jennifer-aniston-jennifer-lawrence-rihanna-es-leann-rimes-is-tengerparton.htmlBikiniben pózol a sztárfocista kedvesehttp://www.life.hu/szorakozz/20130115-irina-shayk-modell-cristiano-ronaldo-focista-baratnoje-bikiniben-pozol.htmlBikiniben villant Palvin Barbihttp://www.life.hu/szepulj/20121227-palvin-barbara-magyar-modell-megmutatja-magat-furdoruhaban.htmlBikiniben is gyönyörű a fiatal világsztárhttp://www.life.hu/tested-lelked/20121213-hayden-panettiere-szineszno-a-hosok-cimu-sorozat-sztarja-bikiniben-mutatja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.