Édesanyjával edz a csinos modell

modell vibráció Sándor Orsi tréning edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sándor Orsi edzőpartnernek az édesanyját választotta. A SportKlub csinos műsorvezetője úgy gondolta, ideje kezébe vennie az édesanyja egészségét. Orsi beavatja a Life.hu olvasóit abba, hogyan kell egy édesanyát életmódváltásra buzdítani.

Orsi anyukája a különleges edzésekkel 16 kilótól szabadult meg és akárcsak lánya, ő is a sport szerelmese lett. "Amikor elkezdtük a közös edzéseket, nekem volt fontos, hogy anyu sportoljon. Mivel én testnevelés szakon diplomáztam, az egész életem a mozgásról szól, anyu viszont nem így élt és ez engem zavart. Nehéz megmondani valakinek a környezetünkben, hogy duci és ideje elkezdeni foglalkoznia magával, de tapintatosan ez is kommunikálható.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Édesanyám eleinte nem nagyon hajlott a mozgásra, aztán mégis sikerült rávennem. Anyu korábban nem sportolt, ezért megértettem, hogy neki nehéz elkezdenie, de az, hogy velem együtt jött el a vibrációs tréningre, jó motiváció volt a számára. Azóta már annyira belejött, hogy hetente kétszer eljár edzeni, akkor is, ha én nem tudok vele menni. Ezzel a módszerrel anyu nagyjából 16 kilótól szabadult meg és az egyébként magas vérnyomása is csökkent. Látványosan megváltozott az egész életvitele, odafigyel a táplálkozásra, hiszen ő is élvezi, hogy napról napra fejlődik" - magyarázta Orsi.

Forrás: Red Lemon Media
Forrás: Red Lemon Media

Orsi nagyon ragaszkodik édesanyjához, így örül annak, hogy az ő életvitelében a mozgással ilyen gyökeres változást tudtak elérni, és büszke az anyukájára.

Tudtad?

A vibrációs tréning a 21.század legújabb felfedezése. A készülék elődjét orvosi fizikoterápiás kezelésekre fejlesztették ki, ezért egyedi mozgástechnikájával biztosítja, hogy edzés közben az ízületeid és a csontjaid ne károsodjanak. Nincs más dolgod, mint elhelyezkedni a készülék rázófelületén a kívánt pozícióban, és megtartani azt. Tested izmai ekkor a billegő mozgás hatására az egyensúly megőrzéséhez magukat észrevétlen izommunkára kényszerítik. Egy 10-15 perces vibrációs tréneres edzés hatásfoka egy teljes aerobic órával egyenértékű.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.