A hírnévért zabálja magát halálra egy nő

kövér Tammy Jung hírnév meggazdagodás hízás Johan Ubermen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ legkövérebb nője akar lenni egy fiatal lány, és a duciságából szeretne megélni. Naponta több mint 5 ezer kalóriát habzsol.

Az internet sztárja akar lenni és kövérségéből pénzt csinálni egy 23 éves amerikai nő. Tammy Jung ezért mindent elkövet: simán lecsúszik neki napi 5 ezer kalóriányi étel. Befal mindent, de főleg grillcsirke, fánkok tucatjai és rengeteg sajt szerepel a menüjében. A lány már most több mint 100 kilót nyom, de addig nem nyugszik, amíg legalább a duplájára nem hízik.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Így fest most Tammy

Célja, hogy gyönyörű, kövér nő legyen, aki nem utolsósorban gazdag. A nő ugyanis interneten eladott fotóiból és videóiból szeretne keresni egy csomó pénzt. A lány egyébként vékony volt tiniként, de egyszer úgy döntött, ebbe a pusztító életmódba kezd, hogy minél gyorsabban elhízzon. Mindezt tehát a hírnév kedvéért. Barátja, Johan Ubermen még biztatja is őt, sőt, ő eteti a lányt. Segít neki bevásárolni és kalóriadús jégkrém shake-eket készíteni. Az italt egy tölcsér segítségével adagolja Tammynak. Az orvosok nem győzik figyelmeztetni, hogy hagyjon fel ezzel a pusztító életmóddal, de a nő nem hallgat semmilyen tanácsra.

Tűkkel és árammal fogy Mádai Vivienhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130506-madai-vivien-a-reflektor-egykori-musorvezetoje-tukkel-es-arammal-fogy.htmlCsont és bőr lett Katie Holmeshttp://www.life.hu/ez-zsir/20130508-katie-holmes-szineszno-csontsovanyan-erkezett-az-idei-met-galara.htmlFogyj tavaszi illatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20130430-fogyokura-es-dieta-illatokkal-is-lehet-fogyni.htmlNagyon elhagyta magát az énekesnőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130507-alanis-morissette-enekesno-meghizott-de-nem-zavarjak-a-kilok.htmlUngár Anikó 60-on túl is topformában vanhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130430-ungar-aniko-nagyon-csinos-meg-mindig-kulonleges-edzesformaval-tartja-magat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.