Miért ilyen tökéletes Jennifer Aniston teste?

alak callenetics filmszerep sztriptíz jóga Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston bevallotta, mitől tökéletes és izmos a teste. A színésznő legújabb filmjében egy szál fehérneműben táncol erotikusan.

Nincs több titok - Jennifer Aniston elárulta, mitől néz ki még 44 évesen is úgy, mint egy dögös húszéves. Egy különleges mozgásformának köszönheti hibátlan alakját: ez a jóga és a callanetics ötvözéséből született jógalozófia, a legújabb hollywoodi őrület.

Forrás: Youtube
Forrás: Youtube

Így fest Jennifer Aniston legújabb filmjében

A Jóbarátok sztárja ezzel hozta formába magát legújabb filmje kedvéért is. Ahogy a Life.hu is megírta, a 44 éves színésznő a We're The Millersben lejt egy vad sztriptíztáncot. Jen elmondása szerint barátnőjének és egyben edzőjének köszönheti, hogy ilyen formás alakja lett. A sztár hetente háromszor gyakorolja a jógalozófiát. Kedvence a fapóz, amikor egy lábon kell állni és egyensúlyozni. Ennyi lenne a titok?
Kedvcsinálóként itt van a We're The Miller hivatalos előzetese:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.