Így marad csinos Ábrahám Edit

diéta színésznő Ábrahám Edit Barátok közt szénhidrát fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt színésznője kipróbált egy szénhidrátmentes diétát, aminek köszönhetően újra topformába került. De azt is pontosan érezte, mikor kell abbahagynia az önsanyargatást és tudatosan megtartani az elért eredményt.

A szigorú diéta után a színésznő újra visszaállt az eredeti étkezésére, de már nem vonja meg magától a szénhidráttartalmú ételeket sem, inkább sokszor eszik keveset és mértékkel. "Úgy gondolom, a diétát akkor kell elkezdeni, ha az ember szeretné formába hozni magát. Amikor ez megtörtént, akkor vissza kell állni, mert az nem egészséges, ha bizonyos tápanyagokat megvonunk a szervezetünktől. Amikor diétáztam, kiiktattam az étkezésemből minden szénhidráttartamú ételt, finomított cukrot és sok zöldséget, gyümölcsöt ettem. Gyümölcsökből is maximum 30-40 dkg-ot egy nap, hiszen azok is tartalmaznak cukrot. Be kell vallanom, a diétám elején szenvedtem, mert mindig pont azt kívántam, amit nem ehettem. Pár nap elteltével azonban átkapcsolt az agyam, és már sokkal jobban viseltem a megszokott ételek hiányát" - mesélte a színésznő.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Edit az étkezés mellett a mozgásra is odafigyel: "A helyes táplálkozás mellett a sportot is nagyon fontosnak tartom. Ahogy az időm engedi, a callanetics nevű tornát végzem akár napi rendszerességgel is, mert ez nagyon jól nyújtja és erősíti az izmaimat. Nekünk, nőknek fontos feladatunk, hogy odafigyeljünk magunkra és megtaláljuk azokat a módszereket, amelyek a saját alkatunknak a legmegfelelőbbek" - mesélte Edit.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyokúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.