hipnózis trónörökös Katalin hercegnő szülés brit királyi család Vilmos herceg jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hercegnő magán jógaórákat vett, így készült a nagy napra. Ráadásul édesanyja is segíthet neki, aki elvégzett egy szülésznőképzőt.

Katalin bármelyik pillanatban életet adhat a kis trónörökösnek. Mivel természetes úton, fájdalomcsillapító nélkül akar szülni, jógával gyakorolt. Ez segített a hercegnőnek, hogy terhessége alatt végig erős maradjon testileg és lelkileg is. Olyan gyakorlatokat sajátított el, amelyek enyhíthetnek a fájdalmán - írja a Daily Mail.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Felröppent az a hír is, hogy Vilmos felesége hipnózisban szülne. Ilyenkor az anya különböző vizuális és légzési technikákat alkalmazva ad életet gyermekének. Sőt, még lehet egy hatalmas segítsége: az édesanyja. Kiderült ugyanis, hogy Carol a '70-es években elvégzett egy szülészképzést, mielőtt a British Airways légiutas-kísérője lett.

Egyes hírek szerint Katalin július 11-re van kiírva, míg más értesülések 13-áról szólnak. Az biztos, hogy férje, Vilmos a hétvégén nem lesz London környékén: 100 mérfölddel arrébb pólómeccset fog játszani. Reméljük, nem marad le első gyermeke születéséről..

Celeblány lehet Katalin sógornőjehttp://www.life.hu/szeress/20130707-katalin-hercegno-testvere-james-middleton-kedvese-donna-air-teves-es.htmlBabára vár Anglia - Minden készen áll Katalin szülésérehttp://www.life.hu/szorakozz/20130707-katalin-es-vilmos-babaja-hamarosan-megszuletik-minden-keszen-all-a.htmlÓvszert kapott ajándékba Katalinhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130704-katalin-es-vilmos-ovszereket-kapott-ajandekba-a-finn-kormanytol.htmlEmberrablók célpontja lehet Katalinék gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130703-vilmos-egykori-testore-szerint-a-hercegi-par-szuletendo-gyermeke-komoly.htmlÍgy várja a világ Katalin és Vilmos gyermekéthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130701-katalin-es-vilmos-elso-gyermekenek-szuletese-utan-vilagszerte-unneplesek-kezdodnek.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.