Így még szexibb! 10 kilót hízott az Alkonyat sztárja

Kellan Lutz testedzés Herkules Alkonyat edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellan Lutz, az Alkonyat-filmek vámpírfiúja hamarosan Herkules bőrébe bújik.

Herkules úgy él a képzeletünkben, mint egy álomtestű, kidolgozott izmokkal bőven rendelkező görög félisten. Kellan Lutznak oda kellett tennie magát, hogy hitelesen alakítsa Zeusz fiát. A színész már az Alkonyat-filmekben is megvillantotta szépséges testét, most azonban még jobban rá kellett gyúrnia a forgatásra. Kellan kőkemény edzésbe fogott, és közel 10 kiló izmot magára szedett. Nekünk így még jobban bejön! A sztárról készült pár fotó a forgatáson, a képeket itt nézheted meg.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jól látszik, hogy Mr. Lutz ráfeküdt a hasizomgyakorlatokra - hihetetlenül szépen kidolgozta többek között ezt a testrészét is. Sajnos a filmre még várni kell - ha minden jól megy, 2014 nyarán láthatjuk őt Herkulesként a mozikban.

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.