Szülés utáni alakja miatt aggódott Adriana Lima

diéta terhesség Victorias Secret szülés Adriana Lima fogyókúra edzés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Victoria's Secret modellje elárulta, aggódott, hogyan fogja befolyásolni karrierjét második terhessége, és az azzal járó pluszkilói. 

Kiderült, még a Victoria's Secret gyönyörű angyalai is halandó problémákkal küzdő emberek. Adriana Lima például nemrég bevallotta, sokáig aggódott azon, milyen hatással lesz második gyermeke alakjára és karrierjére. A barna szépség - aki már több mint tíz éve a híres fehérneműmárka színeiben modellkedik - elárulta, élete legnagyobb próbatétele volt Sienna születése után visszaszereznie régi formáját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"A természettel nem lehet harcolni! Fogalmam sem volt, mi fog történni a testemmel a második szülést követően és vajon képes leszek-e újra formába lendülni és ha igen, milyen gyorsan" - magyarázta a kétgyermekes anyuka. A 32 éves modellnek 2012 szeptemberében született meg második gyermeke, két hónappal a szülés után pedig már a Victoria's Secret kifutóján pompázott bombázó alakkal. "Ez volt életem legnagyobb kihívása, az biztos. Elhatároztam, hogy alávetem magamat ennek, és végig a cél lebegett a szemem előtt, hogy visszaszerezzem a régi alakomat" - tette hozzá Adriana, akinek személyi edzője, Michael Olajide segített ismét formába lendülnie. Jó munkát végeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.