Jagicza Berta jógaoktató

2013.10.01. 12:03

Jagicza Berta, az Ez zsír! jógaoktatója segít eligazodni a jóga izgalmas világában.

"Hatha jóga oktatóként a Yoga Alliance védjegyét viselő Purnam Akadémián végeztem. Végzett gerincjóga-oktató, kismamajóga-oktató, Vinyasa Flow oktató vagyok. Számos képzésen vettem részt a gerincbetegségek jógaterápiájáról és több külföldi oktató hatott rám: Simon Borg Olivier Yoga Synergy tanfolyama óta például sok mindent kicsit másképp tanítok.

Óráimon a Vinyasa Flow jógastílus lágy dinamizmusa a hatha jóga statikusságával, precizitásával keveredik. Ez a kettő teremti meg az egyensúlyt, hozza vissza a gyakorlót a középpontba. Testrészek vagy csakrák adják az óra aktuális témáját.

A JÓGAKLIKK.hu egyik alapítójaként a legnagyobb öröm, hogy a 2012 elején megfogalmazott gondolatból egy olyan virtuális teret sikerült létrehoznunk, amely lehetővé teszi, hogy a jóga tanítása azokhoz is eljusson, akik eddig még nem fedezték fel. Vágyunk, hogy egy olyan közösséget teremtsünk, amelyben mindenki, egymást támogatva találja meg azt, hogy a jóga segítségével hogyan lehet egészséges, boldog és elégedett."

Elérhetőségem: jagicza.berta@jogaklikk.hu
Weboldal: www.jogaklikk.hu
Kövess minket a Facebookon is!


 

Jagicza Bertajógaszakértő