4 nappal a szülés után lapos hassal pózolt a focistafeleség

has terhesség pocak szülés test
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokakat megbotránkoztató fotót tett közzé egy novég focista felesége. Az asszonyt azonnal betámadták, mert négy nappal a szülés után lapos hasával hencegett az interneten. A nő azt állítja, nem ezért mutatta meg kockás hasát a világnak.

Akik már szültek, azok számára nem volt egyértelmű, miért hálálkodott a fél világ Katalin hercegnőnek, aki a szülés után egy nappal, még kerek pocakkal állt a fotósok elé. Elvégre ez a természetes, nem? A történet sajnos nem ilyen egyszerű: sokan elhiszik, hogy második Heidi Klumként vagy Adriana Limaként szinte azonnal lapos hassal pózolhatnak a babájuk születése után. Van olyan, akinek ez valóban sikerül, de senki ne higgye, hogy ez a természetes. Lars-Kristian Eriksen futballista felesége, Wag Carolin például négy nappal kisbabája születése után újra lapos és kockás hassal pózolt a tükör előtt.

Forrás: Instagram/Caroline Berg Eriksen

A látványt meg is örökítette és posztolta Instagram oldalára. Azt azért hozzá kell tenni, hogy a norvég focista csodaszép felesége nemcsak sikeres fitneszblogot vezet, hanem ő maga is keményen sportol. A kommentek és a média nem hagyta szó nélkül a fotókat, a bloggert máris rengeteg kritika érte. Carolin csak annyit írt válaszul, hogy azért posztolta a képeket, mert büszke önmagára és a testére azért, amit a terhesség és a szülés alatt végigcsinált. Úgy gondolja, minden édesanyának ugyanígy kellene éreznie attól függetlenül, hogy milyen a testalkata.

Az biztos, hogy senkinek nem szabad irigykednie rá, hiszen mindenkinek másképp reagál a teste a terhességre és a szülésre. A kismamák legyenek türelmesek a testükkel szemben, és ne hasonlítgassák össze más kismamákéval a sajátjukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.