Carmen Electra testmozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Carmen Electra 41 évesen is észvesztően néz ki. De a modell ezért nagyon sokat is tesz. Lássuk, hogyan tartja magát formában a férfiak álma.     

A Baywatch színésznője imádja a hátul merészen dekoltált ruhadarabokat, és ezt meg is tudjuk érteni: a háta gyönyörű, izmos - egyszerűen tökéletes. Hogy mi a trükkje? Carmen edzője az egykor profi táncos, Richard Gioria, akitől rendszeresen táncórákat vesz, ezen kívül pedig nagyon sok nyújtó gyakorlatot is végeznek. Emellett súlyzókkal is edz a szépség, hogy a teste izmos, tónusos és szálkás legyen.

Forrás: AFP

A Life.hu tippje:

Te is csodaszép hátizmokra vágysz? Aerobikoktatónk, Nagy Amarilla korábban mutatott néhány szuper gyakorlatot, amit ha rendszeres végzel, te is eltüntetheted a hájhurkákat. Ide kattintva megtalálod őket.

A felsoroltakon kívül Carmen az erotikus mozgásformákat is előnyben részesíti: tavaly piacra dobott egy sztriptíz aerobik DVD-t, és belekóstolt a rúdtáncba is. Ez a két mozgásforma gyönyörűen formálja a popsit és a combizmokat is.

Feszes popsira vágysz? Ezt csináld!

Korábban az Ez zsír! szakértője, Nagy Amarilla segítségével bemutattunk néhány szuper és hatékony farizomgyakorlatot, melyeket otthon is bármikor elvégezhetsz. Ha ezeket te is szívesen kirpóbálnád, kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.