plasztikai beavatkozás hasplasztika Gáspár Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző évente átlagosan két alkalommal vesz részt plasztikai műtéten. 

Győzi minden műtét után azt mondja, ez volt az utolsó, de mégsem tud leállni: nemrég elvégezték rajta a 6. plasztikai műtétet. ,,Egy újabb bodylift műtétet hajtottunk végre, Győző a fejébe vette, hogy David ­Backham-testet szeretne magának, ezért a hasfal, a mellizom és a fűrészizom barázdáit imitáltuk le. Tény, hogy az utóbbi időben felszedett tíz kilót, de megígérte nekem, hogy a jövőben odafigyel az étkezésre és az edzésre is" – idézi dr. Tizedes György plasztikai sebészt a Blikk.

Forrás: TV2

A műtét utáni lábadozást a showman azonban nem veszi túl komolyan, Győzi ugyanis a török Riviérán tölt el pár napot. Azt ő is elismerte, hogy a kötéseket előbb levette, mint kellett volna, de a vízbe nem ment be.

Győző az elmúlt két évben több, mint 50 kilót fogyott -149-ről indult, most pedig 98 kilót nyom. Saját bevallása szerint többet nem fekszik kés alá, de ezt mintha már hallottuk volna tőle...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.