Megint csont és bőr Nicole Richie

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
fogyás Nicole Richie soványság anorexia Lionel Richie napraforgómag
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő 38 kilóra fogyott le. Sokak szerint anorexiás. Ő azonban tagadja a vádakat, elmondása szerint csak diétázik.

Már a nyári bikinis fotóin is megcsodálhattuk Nicole Richie törékeny alakját. A 32 éves színésznőről azonban most megdöbbentő fotók jelentek meg: Antonio Banderas vacsoráján vett részt a minap és csontsovány lett. A Daily Mail azt írja, Lionel Richie lánya ismét anorexiás.

Így fest most Nicole Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

Ő azonban cáfolja ezt és azt mondja, csak kemény diétába fogott. Napraforgómagon, zelleren és gyümölcslén él, éhségét pedig rágózással próbálja csillapítani. Mindenesetre nyáron sokkal egészségesebbnek és szexisebbnek tűnt, amikor még nem volt ilyen betegesen vékony...

A lány, akinek fenekét még Rihanna is imádjahttp://www.life.hu/ez-zsir/mozgas/20140107-jen-seltert-millioan-kovetik-az-instagramon-rihanna-is-koveti-ot.htmlMagok és fura bogyók - Ezek 2014 slágereihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140107-egeszseges-trendek-2014-ben-osi-etelek-szuperelelmiszerek-bolenybogyo-funkcionalis-edzes.htmlIlyen szálkás pasi lett VV Attilahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140107-vv-attila-a-valovilag-nyertese-szalkasitott-igy-vekonyabb-lett.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.