Edzés közben is csinosan: Így öltözz sportoláshoz!

testmozgás jóga edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem feltétlenül kell a legócskább melegítődben nekiállni a sportolásnak. Ha edzéshez is csinosan öltözöl, még több kedved lesz égetni a kalóriákat! A sportmárkák pedig tudják, mi kell a nőknek - megmutatjuk, miből válogathatsz ebben a szezonban.

Ha edzéshez választasz ruhát, a funkcionalitás a legfontosabb, de persze a testalkatod és a stílusod is mérvadó. Manapság a legegyszerűbb fazonoktól a legtarkább és legmerészebb verziókig bármit megkaphatsz, a kreativitásodnak csak a pénztárcád szabhat határt. A következő ruhadarabok tökéletesek a wellness típusú órákra, jógára, pilatesre, mélyizomtornára. Ha azonban aerobikozni indulsz vagy az edzőteremben készülsz izzadni, ne hagyd otthon az edzőcipődet sem.

Csinos topok és sportmelltartók

Ha a kismellűek táborába tartozol, akkor is jót teszel a mellizmoknak azzal, ha egy jó sportmelltartót húzol a ruha alá, nagymellűeknek pedig egyenesen kötelező ez a ruhadarab. Hosszú távon ugyanis nem tesz jót a melleknek az edzés közbeni rázkódás. Jó hír viszont, hogy ma már kaphatók olyan trikók, amik beépített melltartóval rendelkeznek.

1. Decathlon 5.490 forint, 2. Nike 47,49 euró, 3. F&F 1.790 forint
4. Adidas, 5. H&M 5.990 forint

Válaszd a legelőnyösebb nadrágot!

Idén igen színes a kínálat, arra azonban ügyelj, hogy a karcsú combú hölgyeken kívül mindenkit erősít a fényes anyagú, szűk aerobiknadrág. Ha úgy érzed, van még mit formálni a combodon, akkor érdemes a klasszikus fazonok közül válogatni.

1. F&F 1.950 forint, 2. Nike 39,49 euró, 3. H&M 8.990 forint
4. Adidas, 5. Mango 9.995 forint

Egy pulcsi is lehet csinos!

A klasszikus mackófazon sosem megy ki a divatból, de ha jobban kedveled a trendi darabokat, akkor is találsz magadnak pulcsit az edzéshez az idei kínálatból. Mindegy, mit választasz, csak színes és kényelmes legyen!

1. F&F 4.290 forint, 2. Decathlon 9.690 forint, 3. Puma 45 euró, 4. Nike 85 euró

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.