Kóstoltad már a répatatárt? Itt az ideje, hogy kipróbáld!

Forrás: Störh Gréta -
Gréta konyhája sárgarépa répa Stőhr Gréta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A répát nem csak nyersen vagy párolva érdemes fogyasztanod - akár hiszed, akár nem, tatárként is mennyei ez a vitamindús zöldség. 

A répa szezonális, vitaminban gazdag és nagyon finom - készíthetsz belőle levest, tortát és ínycsiklandó szendvicskrémet is. A répatatár nemcsak egészséges, de különleges is, ráadásul pillanatok alatt elkészül. Vendégváró finomságnak is tökéletes, de a diétádba is bátran beépítheted. Ha kíváncsi vagy, hogyan készül, a receptért ide kattintva látogass el Gréta konyhájába.

Forrás: Störh Gréta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.